Krize ilaç oluruz

Güncelleme Tarihi:

Krize ilaç oluruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2001 00:00


Sadi Kemal YAŞAR
Haberin Devamı

Dokuz yıl önce ülkemize gelen, Türk vatandaşlığına geçip, Mert Meriç adını alan Yugoslav asıllı futbolcu, 244 lig maçı oynayarak rekor kırdı. Tecrübeli futbolcu 9 yılda ne kırmızı kart gördü, ne de sarı kart cezalısı durumuna düştü

TARİHE GEÇTİ

F.Bahçe'nin tecrübeli futblcusu Mirko Mirkoviç, ekonomik krizin ancak sarı lacivertli takımın şampiyonluğu ile unutulabileceğini iddia etti. 9 yıldır ülkemizde top koşturan ve 244 lig maçı oynayarak tarihe geçen Mirkoviç, yarışta en avantajlı takımın F.Bahçe olduğunu söyledi.

KIRMIZI KARTI YOK

Türk vatandaşlığına geçerek Mert Meriç adını alan Yugoslav asıllı futbolcu, artık bizden biri gibi. Kocaeli'ndeki villasında Hürriyet'i ağırlayan yıldız futbolcu, Türkiye'deki 9 yılında kırmızı kart görmediğini, sarı kart cezalısı durumuna bile düşmediğini açıkladı.

TÜRK GİBİ!

Eşi Dragana, ikizleri Ana ve Denis ile birlikte Türkiye'yi mesken tutan Mirkoviç, futbolu bıraktıktan sonra ülkemizde kalacağını söyledi. Türk gibi yaşadığını, bayramlarda aynı heyecanı yaşadığını, hatta kurban bile kestiğini söyleyen Mirkoviç, ‘‘Artık ben de sizden biriyim’’ dedi.

KOŞA KOŞA GELDİM

Futbol kariyerinde lig şampiyonluğu bulunmadığı için F.Bahçe'ye koşa koşa geldiğini anlatan Mirkoviç, sarı lacivertli camiada hiç yabancılık çekmediğini söyledi. F.Bahçe'de arkadaşlığın mükemmel olduğunu, İstanbul'a geldikten sonra camianın büyüklüğünü daha iyi algıladını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!