Krasic ve Yobo Fenerbahçe'de

Güncelleme Tarihi:

Krasic ve Yobo Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2012 18:38

Fenerbahçe Kulübü'nün bugün borsaya bildirdiği Juventus'tan Milos Krasic ve Everton'dan Joseph Yobo ile anlaşma sağlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

İtalyan ekip Juventus'un Sırp yıldızı Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Krasic'in transferi ile ilgili olarak KAP'a şu açıklama yapıldı: Juventus oyuncusu Milos Krasic'in transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre Juventus Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 7.000.000 Euro, 4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2.300.000 Euro maçbaşı ücreti 12.500 Euro'dur."

YOBO 2+1 YILLIK

Everton Kulübü oyuncusu Joseph Yobo ile de 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Yobo'ya yıllık 2 milyon Euro ödeyecek olan Sarı-lacivertli kulüp, Everton'a da 2.5 milyon Euro bonservis bedeli verecek.

Bu arada Fenerbahçe'nin transfer etmeyi planladığı 3. ve son futbolcunun Gomis olduğu öne sürülürken, Gomis'in alınması durumunda Bienvenu veya Sow'un satılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İŞTE KRASIC / WEB TV

FOTOĞRAFLARLA KRASIC

TRANSFERİ AZİZ YILDIRIM BİTİRDİ

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Vaslui ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçının 1-1 sonuçlanmasına sinirlenen Aziz Yıldırım, bu sabah saatlerinde Yönetim Kurulu'nu topladı. Transferlerin bu zamana kadar neden bitmediğini sorgulayan Aziz Yıldırım'ın konuyu ele almasından sonra Milos Krasic ve Yobo'nun menajerleri kulübe çağırıldı. Yapılan sıkı pazarlıklar sonrasında iki oyuncunun da bonservisi alındı.

BİR TRANSFER DAHA OLACAK

Sarı-lacivertliler, bir oyuncu transferi yapacağı, mevkinin ise orta saha olduğu öğrenildi.

KRASIC KİMDİR?

Doğum tarihi: 1 Kasım 1984 (28 yaşında)
Doğum yeri: Kosovska
Boyu: 1,85
Mevkii: Orta saha
Oynadığı takımlar: Vojvodina, CSKA Moskova, Juventus

YOBO KİMDİR?

Doğum tarihi: 6 Eylül 1980 (32 yaşında)
Doğum yeri: Kono, Nijerya
Boyu: 1,88
Mevkii: Defans
Oynadığı takımlar: Standart Liege, Marsilya, Everton

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Romanya'nın Vaslui takımıyla 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, rakibiyle 8 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, dünkü maçta forma giyen oyuncuların yenileme idmanı yaptığı belirtildi. Diğer oyuncuların, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadıkları bildirildi. Kaleci antrenörü Murat Öztürk ile birlikte takımdan ayrı çalışan kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu'nun, çift kale maçta dönüşümlü olarak yer aldıkları kaydedildi.

Haberin Devamı

Mehmet Topal antrenmana katılmadı

Vaslui maçının ardından bel ağrıları olan Mehmet Topal'ın antrenmana katılmadığı ifade edildi. Mehmet Topal'a gerekli tetkiklerin yapıldığı ve milli oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Yarın izin yapacaklar

Teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularına yarın izin verdi. Sarı-lacivertliler, Vaslui ile yapacakları rövanş maçının hazırlıklarını 4 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!