Kramer: Sen çekil kaleye ben geçeceğim!

Güncelleme Tarihi:

Kramer: Sen çekil kaleye ben geçeceğim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 12:32

2014 Dünya Kupası'ndaki Almanya-Arjantin finalinde başına darbe alan Christoph Kramer'in, kaleci Neuer'e "Kaleye ben geçeceğim" dediği, ardından da hakemden forma istediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

2014 Dünya Kupası finalinde oynanan Arjantin maçında Ezequiel Garay'ın darbesi sonucu beyin sarsıntısı geçiren Alman futbolcu Christoph Kramer'in olay sonrası yaşadıklarını takım arkadaşları anlattı.
Almanya'da yayınlan bir talk show'a katılan Manuel Neuer, Philipp Lahm ve Thomas Müller, Kramer'in olayın ardından bir süre kendine gelemediğini ve çarpışmanın etkisini taşıdığını ifade ederken aralarında yaşanan bazı komik olayları anlattılar.

NEUER: 'KALEYE BEN GEÇECEĞİM' DEDİ
Neuer, "Garip hareketlerini görene kadar iyi gibiydi. Yanıma geldi ve bana 'Manu, kaleye ben geçeceğim' dedi. İşte bu garipti" ifadelerini kullanırken takım kaptanlığını yapan Lahm da şunları aktardı:

HAKEMLE FORMA DEĞİŞTİRMEK İSTEDİ
"İlk başlarda endişe duymadım. Çünkü normal oynuyordu. Ancak gelip benden kaptanlık bandını isteyince 'burada neler oluyor?' dedim. Daha sonra hakeme gidip onunla forma değiştirmek isteyince 'bu kadar' yeter dedim"

Haberin Devamı

BU FİNAL MAÇI MI?
Thomas Müller ise Kramer'in kendisine "Bu final maçı mı?" diye sorduğunu ancak aralarında geçen en trajik olayın bu olmadığını ifade etti:
"Bana 'Gerd' diye seslenerek 74 finali için kutladı. Daha sonra bağırarak, 'Ruhr stadyumunda atmosfer harikaydı' dedi."
Arjantin ile oynanan Dünya Kupası finalinin 32. dakikasında Garay'la çarpışan ve başına aldığı darbe sonucu bilinci kapanan Kramer bir süre sonra kendine gelmiş ancak oyuna devam edememişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!