Kral'ın babası isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Kralın babası isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2014 20:31

Hürriyet’e konuşan Fikret Yılmaz, “Oğlumu yerde gördüğümde dünya basıma yıkıldı” dedi

Haberin Devamı

DURDURUN BU VAHŞETİ

“BURAK TAKIMI İÇİN SAHADA VARINI, YOĞUNU HARCAR. BUNLARI HAK EDECEK NE YAPTI?”

Oğluna çakmak ve çakı atanların asla hesap veremeyeceğini belirten Fikret Yılmaz, “Birileri bu vahşeti durdursun. Yazıklar olsun, utanmayacaklar mı? Evladım, İsveç’e karşı ay yıldızlı formayı giyecek. O suratla bu ülkeyi temsil edecek.”

ÇAYKUR Rizespor-Galatasaray maçı bitti ama ne 1-1’lik skoru ne de iki takımın performansı 90 dakika sonunda konuşuldu.
Esas mesele Burak Yılmaz’ın suratına atılan yabancı maddelerdi. Genç oyuncu isyanlardaydı...
Milli futbolcunun babası oğluna yapılanları ekran karşısında görmüş o da isyan etmişti. Fikret Yılmaz, tweetter’dan “Ey Rize taraftarı sizin Allah’ınız, kitabınız yokmu biz size ne yaptık attığınız nesne oğlumun gözüne gelseydi ne olacaktı” diye yazdı... Biz de dün Fikret Yılmaz ile görüştük. Duygularını ve o an neler yaşadığını sorduk...

Haberin Devamı

“GİYDİĞİ HER FORMANIN HAKKINI VERDİ”
Burak’ın televizyon karşısında yerde acı çekerken yatarken görünce yüreğinin parçalandığını dile getirdi Fikret Yılmaz ve “Benim bir oğlum var bu hayatta. Değerlim o benim” diye söze başladı. Üzüntülü, öfkeli ve tepkiliydi... Şöyle devam etti:

- Bizim ne günahımız var. Oğlumun gözüne bir şey olsaydı bunun vebali onlara ağır gelmeyecek miydi?. Ne hissedeceklerdi? Bunun hesabını nasıl vereceklerdi?.
Burak oynadığı her takımda giydiği formanın hakkını sonuna kadar verdi. Terinin son damlasına kadar mücadele eder. Benim oğlum mücadele ettiği her kulübe para kazandırmış, boşa gitmemiştir.

“KİM SEVDİĞİNİ O HALDE GÖRMEK İSTER”
- KENDİSİ şu anda Türkiye’nin ve Milli Takımın en çok gol atan futbolcusu. Bize reva görülen bu mu? Çocuğumun yüzünü o şekilde görünce dünya o an başıma yıkıldı. Artık birilerinin bu vahşeti durdurması lazım. Bize yapılan şeylere bakın. Hiçbir zaman benim parada, pulda gözüm olmadı. O maddeleri atanlara soruyorum? Onlar kendi evlatlarını, sevdiklerini o halde görse neler hisseder? Benim oğlum bunları hak edecek ne yaptı? Biz bunları hak etmiyoruz. Benim oğlum şimdi milli takım kampına gitti. İsveç’e karşı ay yıldızlı formayı giyecek. O suratla bu ülkeyi temsil edecek. Burak’a o çakıyı, çakmağı atan insanlar, o zaman onun halini görüp ne düşünecekler? Yazıklar olsun, utanmayacaklar mı?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!