KOVA BURCU

Güncelleme Tarihi:

KOVA BURCU
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 25, 2011 11:24

Neptün süreçleri genelde romantizmin yükseliş dönemidir.

Haberin Devamı

Kova Burcu genelde geliştirir ancak 2011’de Neptün’ün etkisiyle bu etki azalacak ve maddi  üstünlüğü temel alan fikirler daha yumuşayacaktır. Yeni yıl boyunca Neptün Kova Burcu’nda etkin olacak ve yeniliklere yol gösterecek. Ağustos 2011’den sonra burcunuz sakin ve daha huzurlu sadece Neptün retrosunun etkileri görülecek ama bu etkiler çok uzun zaman dilimlerinde sonuç getireceği için pek farketmeyeceksiniz. Şimdi Kova Burcu için önemli dönemleri ve uyarıları görelim...

10-12 OCAK-MARS/SATÃœRN Â

bu dominant etki altında yaşamın zorluklarına dayanma gücü artacaktır, gereken düzen ve disiplin daha kolay kabul edilecektir hatta bu ortam hoşunuza dahi gidebilir veya alışabilirsiniz. Yine bu organize işlerde yararlı olabilir. Konsantrasyonunuz yüksektir ve olaylara karşı koyma gücünüz vardır. Sabırlısınız ve yorulmuyorsunuz yani kafanızdaki planları günlük hayatınıza uygulayabilirsiniz.

ASTRO REÇETE: Sadece duygusal konularda zorlanma sonucu baÅŸarı elde edebilirsiniz.Â
Â
16 OCAK MARS KOVA BURCU’NDA

Mars etkisinde tüm yetilerinizi bireysel amaçlara konsantre edeceksiniz ve  yetileriniz daha bilimsel çalışacaktır.. Özgürlüğü daha çok önemseyeceksiniz, bu nedenle arkadaş çevresinde beklenmedik değişimler ve hareketler görülebilir. Olağandışı durumlarda tepkileriniz çabuk ve yardımcı olacaktır. Mars burcunuzda liderlik ruhunu daha çok ortaya koyar, Mars’ın kendine özgün duygusallığı, Kova’nın mantık ve kararlılığından etkilenmez ve bu nedenle de duygusal aksamalar yaşanabilir.
 
21 OCAK GÃœNEÅž BURCUNUZDA

23-27 OCAK-MARS/MARS

Güçünüzün azaldığı duygusuna kapılabilir ve aşırı yorgunluk hissedebilirsiniz. Zor da olsa saygısızlığa tahammül etmek zorunda kalabilirsiniz, genelde sizin için gergin bir dönemdesiniz.

ASTRO REÇETE: Tartışmalar girmeyin. bu ilişkilerinizi bozabilir.

26-29 OCAK-GÃœNEÅž/MARS

Bu dört gün sizi rahatlatabilir. Hassas bir konum olduğu için duygusallık vardır ama temelde güç ve sağlık getiren bir konumdur, yanısıra da çabuk kararlar verebilirsiniz, dürtüleriniz size savaşma cesareti veriyor, hırslı ve gayretlisiniz.  Gücünüzü bilinçli kullandığınız sürece başarısızlık olanaksızdır

4 ŞUBAT-MERKÜR KOVA BURCU’NDA

Eğer siz bir kaşifseniz daha iyi bir konum olamaz, yeni buluşlar yaratabilirsiniz. Sezgileriniz iyi ve ileri görüşlüsünüz. Yerleşik ve geleneksel düşünceler sizi rahatsız edecek ama pek ses çıkarmak istemeyecekssiniz. Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz. Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir. Entellektüel meraklar içerisindesiniz. Çok duygusal değilsiniz ama sadakat düzeyiniz çok iyidir. Siz iyi bir arkadaşsınız.

ASTRO REÇETE: Düşünce ve davranışlarınızda ani ve kesin değişiklikler olabilir, buna izin vermeyin.

6-8 ÅžUBAT-MERKÃœR/GÃœNEÅž

İki gün kendinizden emin değilsiniz, biraz dağınık ve sinirlisiniz hatta tembel. Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

6-9 ÅžUBAT-MARS/VENÃœS

Aşırı hevesli görünebilir ve olayların kolay yönlerine kaçabilirsiniz. Kadınlarla  münakaşa ve ayrılıklar görülebilir.

7-9 ÅžUBAT-MERKÃœR/MARS

Düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var. İşlerin çabuk hallolmasını istiyorsunuz ama biraz daha zaman gerek.

7-9 ÅžUBAT-GÃœNEÅž/NEPTÃœN

Genel olarak dış uyarılara çok açıksınız bu sizi çok yorabilir olabildiğince dış etkilerden kaçının hatta bazen duyarsızlaşın. Öte yandan etkileme yeteneğiniz ağırlık kazanıyor ayrıca hayalleriniz ve fantazileriniz yoğun ama abartmayın. Bu etki içinde mistik temayüller gözlenebilir ya da manevi yöndeki düşüncelerinizi başka insanlara aktarma eğilimindesiniz. Maddi yönden daha az şanslısınız.

ASTRO REÇETE: Çok dikkatli olun çünkü başkaları tarafından çabuk kandırılabilir ve dolandırılabilirsiniz.

8-12 ÅžUBAT MARS/NEPTÃœN

Evlilik ve tüm ikili ilişkiler için hassas bir dört gün. Eğer sıkıntı ve mutsuzluk varsa bu dönemde bağımlılıklar çok artabilir, yaşamsal gerçeklerden kaçarsınız. Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz. Kolay memnun olmayacaksınız. Enerjinizi boşa harcamayın ve aşağılık duygusunu yenin.

ASTRO REÇETE: Özellikle yanlış ilaçlardan ve gazlardan dolayı zarar görebilirsiniz.

17-19 ÅžUBAT-MERKÃœR/JÃœPÄ°TER

Biraz güvenilmez bir ortam, abartı, nezaketsizlik ve sorunlar olabilir iyisi mi önemli konuları erteleyin.

3 MART VENÜS KOVA BURCU’NDA

Hemen üstteki etkinin ilacı burada. Nezaket, hayırseverlik, şefkat ve insancıllık geliyor. Venüs burada çok hassas değildir, biraz daha özgürlük arar hatta evliler bu konumda daha bir dışa yönelirler veya gözleri dışarda olur. Sıradan ve geleneksel olmayan ilişkiler önem kazanırlar, eşler buna dikkat etmelidirler. Bu arada yoğun çekicilik ve cazibe oluşur. Maddi konularda kararlar iyidir. Sosyal ilişki ve davranışlarınız geniş bir yelpazeyi kapsayacağı için kabul edilmenin sınırlandırılmasından hoşlanmazsınız.

ASTRO REÇETE: Beklenmedik ve sıradışı arkadaÅŸlıklar kuracaksınız ama ölçüyü kaçırmayın ve dikkatli olun.Â

6 AÄžUSTOS NEPTÃœN RETRO

15 AÄžUSTOS-NEPTÃœN/ASC

Üçüncü astro evde yoğun bir oluşum. Başkaları yüzünden ruhsal baskılar altında kalabilirsiniz veya hayal kırıklığına uğratılmanız mümkündür. Dikkat doğrulardan kaçma eğilimindesiniz ve bir daha dikkat dolandırıcı veya iftiracılarla karşı karşıya kalabilir ve onlar tarafından aldatılabilirsiniz.

ASTRO REÇETE: Çevrenizden fazla etkileniyorsunuz bu yüzden üzülebilir ve hastalanabilirsiniz.
   Â

KOVA BURCU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!