Korkunç şüphe

Güncelleme Tarihi:

Korkunç şüphe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 01:28

Hürriyet Dünyası'nın geçtiğimiz gün yaptığı "Ünal Aysal ve yöneticileri hakkında ağır suçlama" haberinde yeni bir gelişme daha yaşandı... Başkan Ünal Aysal'ı mahkemeye veren bir Galatasaray yöneticisi mi?

Haberin Devamı

AYSAL: BEN DE DUYDUM

Adnan Öztürk ve Sait Bingöl’ün açılan davayı organize ettiklerini ben de duydum. Ama buna ihtimal vermem, inanmak istemem.

ÖZTÜRK: İHANET ETMEM

“Ucuz politikalara alıştım. Çiğ yemedim ki karnım ağrısın. İhanetle işim olmaz. Ne söyleyeceksem adamın yüzüne söylerim.”

G.SARAY’ın sermaye artırımına gitmesi özellikle Başkan Ünal Aysal’ın başını ağrıttı. Sarı kırmızılı kulübün 14 Eylül tarihinde yüzde 300 oranında tamamı nakden karşılanmak üzere sermaye artırımına gitmesi Aysal’ın aleyhine ‘borsada nitelikli dolandırıcılık’ ve manipülasyon suçundan dava açılmasına neden oldu. 15 kişi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Başkan Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticileri hakkında, ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘manipülasyon’ suçlaması ile başvuruda bulundu. Başsavcılık, ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlaması ile ilgili ayrı, ‘manipülasyon’ suçlaması ile ilgili ayrı savcılar görevlendirdi. Peki, bu suçlamaların ardında kim vardı?

Haberin Devamı

DİVAN KURULU ÜYELERİ DE VAR MI?

bu sorunun yanıtı Galatasaray camiasını sarsacak cinsten... Ünal Aysal’ın da kulağına giden bomba iddiaya göre, açılan bu davanın ardında sarı kırmızılı kulübün önemli isimlerinin yaptığı bir organizasyon var.

Dava açan isimleri perde arkasında organize edenler arasında G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve sarı kırmızılı camia tarafından yakından tanınan Sait Bingöl’ün olduğu iddia ediliyor.

Bir diğer iddiaya göre, olayın arkasındaki isimler arasında Galatasaray Divan Kurulu üyesi 4 kişi de var. Yenilir yutulur gibi olmayan bu iddiaları olayın taraflarına sorduk.

1 AY SONRA HER ŞEY NETLEŞİR

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, öncelikle bu iddiaların kendisinin de duyduğunu belirtti. Aysal, “Evet, bu söyledikleriniz benim de kulağıma geldi. Sait Bingöl ve Adnan Öztürk’ün hisse spekülasyonlarının arka planında rol oynadıkları ve organize ettikleri hakkında bir duyum aldım. Buna ihtimal vermem mümkün değil. Ben buna inanmak istemiyorum. G.Saray Yönetim Kurulu’nda bulunan bir yöneticinin art niyetli olduğuna itibar edemem. Birlikte çalıştığım, yola çıktığım bir isim. Yönetim içinden birinin olduğunu duysam bile ihtimal vermek istemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem” dedi. Aysal, konuyla ilgili tüm gerçeklerin en fazla 1 ay içinde ortaya çıkacağını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

BENİ HEDEF YAPTILAR

AĞIR suçlamaya hedef olan Adnan Öztürk ise şunları söyledi: “Galatasaray’da bu yönetimi yıpratmak için hedefe koydukları adam benim. Bundan hiç mi hiç rahatsız olmuyorum. Biz böyle ucuz politikalara alıştık artık. Sadece güler geçerim. İhanetle işim olmaz. Hayatımda hiç çiğ yemedim, karnım ağrımaz. Ben ne söyleyeceksem adamın yüzüne karşı direkt söylerim. Beni yıpratmaya çalışanların amaçlarını da biliyorum. Vız gelir, tırs gider….”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!