Koçların dönemi

İlkbaharın başlangıç dönemini yöneten Koç Burcu tipleri tıpkı ait oldukları mevsimin özelliklerini gösterirler.

Doğanın uyanışındaki coşku ve heyecanı Koçların davranışlarında ve her hallerinde görebilirsiniz. Sanki doğanın canlanışının bir örneği gibi etrafınızda dolaşır ve çevrelerini canlandırırlar.

Bir çocuğu hatırlatan neşeleri, sıcak ve cesaretli halleriyle bir anda bütün karamsarlığınızı dağıtıverirler. Ve tabii bir çocuğun fazla düşünmeden gösterdiği cesareti de onlarda görebilirsiniz.

Koç burcu, başlangıçlar burcudur. Bu nedenle yeni girişimlerde bulunmak daima onları heyecanlandırır ve çevrelerini de heyecanlandırıp peşlerinden götürmeye meraklıdırlar. Ateşin çocuğu Koçlar’ın bitip tükenmek bilmeyen bir enerjileri vardır. Bütün benlikleriyle sever ve aşık oldukları zaman son derece yoğun yaşarlar.

Güneş’in Koç Burcuna girmesiyle birlikte başlayan Koçların dönemini bir süredir Koç’da dolaşan Venüs daha da parlaklaştırıyor. Sevgi duygusunu harekete geçirirken aynı zamanda sıcak ilişkiler ve aşk arzularını da güçlendiriyor.

Yay Burcundaki Pluton’un uyumlu etkileriyle aşk anlayışında meydana gelecek büyük değişiklikler yaşantınıza yepyeni bir boyut kazandıracak. Farklı istekler duyabilir, hem aşk, ham da parasal açıdan yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu büyük enerjiyi kendinizi ve koşullarınızı yükseltmek için kullanabilirsiniz diyorum, Yasemin’ce...
Yazarın Tüm Yazıları