Kocaman'dan devre arası operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Kocamandan devre arası operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2012 15:57

Fenerbahçe devre arasında Semih ve Bienvenu’yü gönderip forvet almaya karar verirken Aykut Kocaman'ın yeni transfer için şimdiden liste hazırlığına giriştiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sow’un alternatifsizliği nedeniyle kulübeden gelip takıma katkı verecek bir forvet arayışına giren sarı lacivertliler Semih’i de Bienvenu’yü de kulüp bulunması halinde takımdan gönderecek.

Arayışlarına başlayan sarı lacivertlilerin hedefinde olan isimler ile Kocaman’ın ön araştırmasının ardından temasa geçilecek.

ÇİFT FORVET HAYALİ GERÇEKLEŞECEK

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Moussa Sow'un yanına alınacak yeni bir forvetle çift forvet oynama hayali de gerçeğe kavuşacak.

Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasıyla farklı bir sisteme geçiş yapan sarı lacivertliler, uzun süredir kullandıkları tek forvet taktiğinden vazgeçecek.

Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılmasıyla daha çok kanat organizasyonlarına ağırlık veren ve ligin en çok kanat hücumu yapan takımı haline gelen Fenerbahçe'de "çift forvet" dönemi başlayacak.

Haberin Devamı

BIENVENU TUTUNAMADI

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Kamerunlu golcü Henri Bienvenu, bir türlü istenileni veremedi.

Bu sezon ligde 2 maçta forma giyen  ve fazla süre alamayan Bienvenü henüz gol atma başarısı gösteremedi.

Geçen sezon Süper Lig'de 30 maçta görev alan Bienvenu 13 karşılaşmada ilk 11'de forma giyerken 7 gol 2 de asist yapabilmişti.

SEMİH ŞENTÜRK İLE YOL AYRIMI

Son dönemde bir türlü forma şansı bulamadığı için mutsuz olan ve Kocaman'la arası açık olan Semih Şentürk'ün de devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Eşi Pınar Şentürk'ün Twitter'dan yedek kalmasıyla ilgili attığı tweet'ler nedeniyle de gözden düşen Semih'in Avrupa'ya gitmek istediği ve arayış içinde olduğu öğrenildi.

Bu sezon Süper Lig'de 5 maçta forma giyen Semih bu karşılaşmaların hiçbirisinde ilk 11'de şans bulamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!