Kocaman, G.Saray maçından puan istiyor

Güncelleme Tarihi:

Kocaman, G.Saray maçından puan istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2006 13:04

Ankaraspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, ligin ilk haftasında konuk edecekleri Galatasaray'ı yenip lige puanla başlamak istediklerini söyledi.

Galatasaray karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak lige puanla başlamak istediklerini belirten teknik direktör Kocaman, “Rakibimiz ligin son şampiyonu, ama bundan dolayı (bizim için yenilgi normal) düşüncesiyle sahaya çıkmayacağız. Futbolun kuralları var. İyi oynarsanız kazanırsınız” dedi.

Sezona iyi başlayıp başarılı takımlar arasında yer almak istediklerini söyleyen Kocaman, “Umarım yeni transferler takıma olumlu katkı yapar. Hazırlıklara başladığımız günden bu yana önemli mesafe katettik, ama bu yeterli değil. Bazı handikaplarımız var. Rakiplerimize şehir takımları gibi baskı yapamıyoruz” diye konuştu.

Takımın dün akşam yaptığı antrenman öncesinde ASKİ Tesislerine gelerek kendisini Ankarasporlu yapan sözleşmeye imza atan ve ilk antrenmanına çıkan Adem Koçak ise Ankara'yı daha önceden de tanıdığını kaydederek, “Trabzonspor'dan ayrılmam ani oldu. Hedefim milli takımın değişmez oyuncusu olmak ve yurt dışında forma giymek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!