Kocaelispor'da Lazarov satış listesinde

Güncelleme Tarihi:

Kocaelisporda Lazarov satış listesinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2001 00:00


Kocaelispor’da, iç transferde anlaşıldığı açıklanan Bulgar fuutbolcu Lazarov, 2 milyon dolarlık bonservis bedeliyle satış listesine konuldu.
Haberin Devamı

Futbol Şubesi Sorumlusu Can Ulusoy, Lazarov’un yerine menajer Saffet Sancaklı’nın 1 yıllık mukavele imzaladığını anımsatarak, „Ancak, Sancaklı’nın vekaleti henüz kulübe ulaşmadı. Bu yüzden satış listesine koymak zorunda kaldık“ dedi.

Ulusoy, Lazarov’u satış listesine koymamaları halinde bedelsiz olarak serbest kalacağını da ifade ederek, şöyle konuştu:

„Geçmiş dönemde kaleci Ömeroviç için böyle bir durum olmuş ve İstanbulspor oyuncumuzu bedavaya transfer etmişti. Aynı durumla karşılaşmamak için Lazarov’u satış listesine koyduk. Menajeri Sancaklı vekaletini göndermesi halinde, imzaladığı 1 yıllık mukavelenin hukuki geçerliliği olacak.“

Bu arada, Körfez ekibinin satış listesine koyduğu futbolcular ve bonservis bedelleri şöyle:

Ahmet Arslaner 200 milyar, Halil İbrahim Kara 50 milyar, Ali Çakır 30 milyar, Ergin Altay 80 milyar, Soner Boz 50 milyar, Bülent Bilgen 80 milyar, Öner Akdoğan 30 milyar, Onur Tekinceer 30 milyar, Ali Mumcu 75 milyar, Murat Çolak 75 milyar, Emre Bayraktar 30 milyar, Orhan Kaynak 50 milyar, Ahmet Meydan 15 milyar ve İlhan Durmuşhan 15 milyar.

Öte yandan, yeşil-siyah-mavili ekibin transfer komitesi, dış transfer çalışmalarını 25 Haziran Pazartesi gününe kadar tamamlayıp, yeni sezonun kadrosunu da oluşturmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın transfer edilmesini istediği Antalyaspor’dan Şenol’un 700 ve Kombassan Konyaspor’dan Bülent’in 500 milyar liralık bonservis bedellerinin yüksek bulunduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!