Kız Milli Takımı biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Kız Milli Takımı biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 11:46

17 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı'nın İstanbul'da gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosu toplandı.

Avrupa Şampiyonası elemeleri 1. tur müsabakalarına hazırlanan Türk Milli Takımı, 17 Ağustos'a kadar İstanbul'da kamp yapacak.
Milliler, hazırlık kampı için bu sabah TFF Beylerbeyi Tesisleri'nde bir araya gelmeye başladı. Limak Euroasia Otel'de kampa girecek 17 Yaş Altı Kız Takımı, ilk çalışmasını bu akşam TFF Riva Tesisleri'nde yapacak. Milliler, 17 Ağustos Cuma sabahı gerçekleştireceği antrenmanla kampı tamamlayacak.
Teknik direktör Nur Mustafa Gülen yönetimindeki 17 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edilen sporcular şöyle:
Mehtap Tonka (21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu), Hilal Çetinkaya (Ataşehir Belediyespor), Ayşe Önal (Beden Eğitimi ve Spor Merkezi), Kübra Berber, Semanur Akbaş (Derince Belediyespor), Zeynep Erdoğan (Fomget Gençlik ve Spor), Habibe Gölgeleyen (Gazi Üniversitesi Kızılcahamam MNT Spor), Tuğba Dilaver (Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Gençlik ve Spor), Betül Öztürk, Serra Çağan, Beritan Gedik (İzmit Belediyespor), Berna Yeniçeri, Ebru Topçu, Cansel Durmuş (Karadeniz Ereğlispor), Hatice Cerdik (Konak Belediyespor), Esra Özkan (Marmara Üniversitesi), Bahar Güvenç, Şefika Altındal (Medical Park Antalyaspor), Funda Payan (Soysal Hizmetler Gençlik ve Spor), Aylin Dişli, Banu Büşra Başel (Bayer 04 Leverkusen), Meliha Sophie Ergen (Schott Mainz).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!