Kız çocuklarına özgürlük

1985 yılında kurulan Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP Vakfı), çalışmalarına kaynak yaratmak amacıyla tasarımcı Ümit Benan’la ortak bir çalışmaya imza attı.

Haberin Devamı

Benan, TAP Vakfı için özgürlük teması altında çanta, şal ve şemsiyeden oluşan bir koleksiyon hazırladı.
Proje kapsamında geçtiğimiz akşam Rahmi Koç Müzesi’nde bir etkinlik düzenlendi. TAP Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Caroline Koç’un ev sahipliğindeki geceye Mustafa Koç, Bülent Eczacıbaşı, Atıl Kutoğlu, Cem Boyner, Burhan Öçal ve Ece Sükan’ın da aralarında bulunduğu iş, moda ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Beymen ve Haremlique mağazalarında satılacak koleksiyondan elde edilecek gelir, vakfın kız çocuklarına yönelik projelerine aktarılacak.

Kraliyet mücevherleri İstanbul’da

Dilek Ertek ve oğlu Gökçe Atuk’un sahibi olduğu mücevher mağazası Damas, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin mücevhercisi Garrard ve Hollywood yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Stephen Webster’ın mücevherlerini İstanbul’da sergiliyor. Bugün Hotel Les Ottomans’da açılacak sergi, 22 Aralık’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

3. aya kutlama

Derin Mermerci ve Kaan Urgancıoğlu, ilişkilerinin üçüncü ayını Beyoğlu’ndaki tarihi Mısır Apartmanı’nın ikinci katındaki mekânda kutladı. Partiye Kenan İmirzalıoğlu, Rıza Kocaoğlu, Hande Ataizi, Mahsun Kırmızıgül, Özge Özpirinçci-Engin Altan Düzyatan gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Mermerci’nin eski sevgilisi Tolga Egemen de katıldı. Egemen’in Derin Mermerci’nin korumasıyla sohbet etmesi dikkatten kaçmadı.

Penso’ya oyuncu sevgili

Verda Penso, Nurettin Hasman’la yaşadığı aşkın ardından işadamları Alpay Başaran, Mert İncekara ve Mehmet Özener’le flört etmişti. Kısa bir süre önce de “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde rol alan Cenk Kangöz’le yeni bir aşka yelken açan Penso’yu geçen hafta sonu W Lounge’daki “Chic W’ith Peroni” partisinde gördüm. Yanında sevgilisi de vardı. Penso, tıpkı Derin Mermerci gibi mutluluğu oyuncu sevgilide bulmuş görünüyordu...

Yazarın Tüm Yazıları