Yeniden ‘Merhaba İzmir’

Güncelleme Tarihi:

Yeniden ‘Merhaba İzmir’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2020 07:00

Arkas Sanat Merkezi’nde, Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi (AGAVAM) tarafından Ara Güler Müzesi iş birliğinde düzenlenen, ‘Ara Güler, Merhaba İzmir!’ sergisi, CovId-19 pandemisi sebebiyle bir süreliğini ziyarete kapatılmıştı. Bu süreçte sergiyi gezmek isteyenleri arkassanatmerkezi.com web sitesinde yer alan 3D tura yönlendiren merkez, 1 Temmuz itibariyle sergiyi canlı gezmek isteyen sanatseverlere tüm önlemlerini alarak kapılarını yeniden açıyor.

Haberin Devamı

Ziyaretçilerin en güvenli şekilde sergiyi gezmeleri için gerekli önlemleri alan Arkas Sanat Merkezi, ziyaret öncesi (0232) 464 66 00 numaralı telefondan mutlaka rezervasyon yaptırılması gerektiğini belirtiyor. Binaya maskesiz ve eldivensiz girilemeyecek. Ateş ölçümü yapıldıktan sonra güvenlik kontrolüyle birlikte ziyaretçilerin ellerini dezenfekte etmesi gerekiyor.

Arkas Sanat Merkezi, tüm sanatseverleri güvenli bir şekilde ağırlayabilmek için toplam ziyaret süresini de 30 dakika tutacak, ziyaret öncesi telefonlarına Arkas Sanat Merkezi uygulamasını indiren ziyaretçiler sergiyi sesli rehber ile gezebilecekler ve her ziyaretçiden sonra sergi alanları dezenfekte edilecek.

Ara Güler’in daha önce sergilenmemiş İzmir ve civarına ait fotoğraflarının yer aldığı sergi, sanatçının ikonik İstanbul fotoğrafları, Türkiye ve dünyada kültür sanat alanında önemli isimlerin portreleri ile 700’den fazla eseri görme fırsatı sunuyor. Ayrıca kişisel arşivinden kameraları ve eşyaları da sergilenen eserler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!