Tom Odell sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Tom Odell sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 10:56

Geçen yılki İstanbul konserinin biletleri günler öncesinde tükenen indie pop şarkıcısı Tom Odell, 18 Şubat 2019’da yeni albümü ‘Jubilee Road’un turnesi kapsamında bir kez daha Zorlu PSM’de olacak.

Haberin Devamı

‘Another Love’ ile listeleri altüst eden; Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan şarkılarını dinleyerek büyüyen Odell, duygusal ve insanı ruhundan yakalayan melodileriyle hayat bulan albümü ‘Long Way Down’ı, 2013 yılında çıkardı. Bu albümüyle İngiltere’de büyük beğeni toplayan genç yetenek; Elton John, Billy Joel ve The Rolling Stones gibi isimlerle turneye çıktı.

2016 yılında yayınladığı ikinci stüdyo albümü ‘Wrong Crowd’ için Arctic Monkeys, Kasabian ve Adele ile yaptığı çalışmalarla adını duyuran Jim Abiss ile işbirliği yapan Tom Odell yeni albümü ‘Jubilee Road’u önümüzdeki haftalarda yayınlamaya hazırlanıyor.

Geçen haftalarda yayınladığı ‘If You Wanna Love Somebody’ videosuyla 2 milyona yakın izlenmeye ulaşan Tom Odell, 18 Şubat 2019’da Sahne Üstü Ayakta konser düzeninde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak.

Haberin Devamı

Etkinlik biletleri, yakında www.biletix.com ile Zorlu PSM gişelerinde satışta sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!