1800'lü yıllarda Trump'ı yazdı

Güncelleme Tarihi:

1800lü yıllarda Trumpı yazdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 12:25

Ingersoll Lockwood’un kaleminden çıkan “1900 ya da Son Başkan”, “Genç Baron Trump ve Harika Köpeği Bulger’ın Seyahatleri” ve “Baron Trump’ın Fantastik Yeraltı Macerası” Minas Kitap etiketiyle Türkiye’deki okurlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

1889 ve 1893 yılında Ingersoll Lockwood tarafından kaleme alınan kitabındaki karakterle ABD Başkanı Donald Trump arasındaki inanılmaz benzerlikler sayesinde tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kitap serisinin başkarakteri Baron Trump isimli çocuğun çizimindeki yüzün gerçek hayattaki ABD Başkanı’nın oğlu Barron Trump’a olan şaşırtan benzerliği de kitaba olan ilgiyi artırıyor. Lockwood’un zamanda yolculuk yaptığı yönündeki yorumlara neden olan bu kitap serisinde New York’ta 5. Cadde’de yaşayan zengin bir adamın ABD’de başkanlık için yarıştığını ama kimsenin onun kazanmasını beklemediğini anlatıyor.

1841 yılında ABD’de doğan Lockwood aynı zamanda avukatlık yapıyordu. Bu üç kitabı dışında farklı çocuk romanları da kaleme alan Lockwood, Irwin Longman takma adını kurmaca dışı çalışmalarında kullandı. Son yıllarını da New York’ta geçiren Lockwood 77 yaşında hayata veda etti.

Haberin Devamı

1800lü yıllarda Trumpı yazdı

1800lü yıllarda Trumpı yazdı

1800lü yıllarda Trumpı yazdı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!