Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Karhan yine yok

Siyah-beyazlılarda, sakatlığı bulunan Karhan ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Bu arada Antalyaspor ile yapılan Türkiye Kupası maçında sakatlanan kaptan Mehmet de İtalyan teknik adam Scala tarafından ilk 11'de görevlendirildi.

Mobile Store hizmete girdi

Denizli karşılaşması öncesi Beşiktaş Futbol Takımı ürünlerinin satıldığı Mobile Store, BJK İnönü Stadı'nın önünde konuşlandırılarak, taraftarlara Beşiktaş ürünleri satıldı. Maça az sayıda seyirci gelmesi beklenen ilginin az olmasına sebep oldu.

Terim ve Hakan'ın zorlu sınavı

İtalya'daki futbol elçilerimiz Fatih Terim ile Hakan Şükür'ün takımları bugün ligde zorlu maçlar oynayacaklar. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Fiorentina, Udinese ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Saat 16.00'da başlayacak maç, CINE 5'ten naklen yayınlanacak. Hakan'ın formasını giydiği İnter ise aynı saatte Brescia'yı ağırlıyor.

Alpay'lı A.Villa berabere: 2-2

Alpay Özalan'ın formasını giydiği Aston Villa, İngiltere Premier Ligi maçında sahasında Manchester City ile 2-2 berabere kaldı. Alpay'ın 90 dakika mücadele ettiği karşılaşmada A.Villa iki kez yenik duruma düştü, ancak Dublin ve Ginola'nın golleriyle 1 punanı kurtardı.

Okçulukta Türkiye rekoru

İzmir'de yapılan Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası'nın ilk gününde yeni Türkiye rekoru kırıldı. Kültürpark Atlas Pavyonu'ndaki şampiyonanın 18 metre atışlarında, Edirne Okçuluk İhtisas Kulübü'nden Özdemir Akbal, 179 puanla büyüklerde yeni rekorun sahibi oldu.

Hentbolda ASKİ galibiyetle bitirdi

Hentbolda ASKİ, Erkekler Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'ndaki 6. ve son maçında, İsveç'in Redbergslids IK takımını 31-24 yendi. Başkent ekibi, böylece grubundaki ilk galibiyetini alırken, maçlarını da 2 puan ve averajla 3. sırada tamamladı.

Coulibaly şoku!

Geçen hafta Trabzon'u deviren golleri atan Denizlispor'un golcüsü Coulibaly, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Coulibaly'nin, antrenmanda sağ ayak arka adalesinden sakatlandığı, bu nedenle teknik direktör Yılmaz Vural tarafından kadroya alınmadığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!