Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Cimbom’da yoğun trafik

CİMBOM'da yoğun maç trafiği başlıyor. G.Saray bir hafta içinde üç karşılaşma oynayacak. Aslan çarşamba günü Bursa, cumartesi günü Samsunspor ve 12 Eylül Çarşamba günü de Monaco ile Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak.

Florya yenileniyor

G.SARAY'ın antrenman yaptığı Florya Metin Oktay Tesisleri'nin kamp ve idari binası büyük bir yenilenmenin içine girdi. Önce kamp tesisleri elden geçirildi. Şimdi de idari binada büyük bir yenilenme yapılıyor.

Kasımpaşa taraftarları kaza geçirdi

GELİBOLU'da dün oynanan Geliboluspor-Kasımpaşa maçı öncesinde, Kasımpaşa taraftarlarını taşıyan midibüsün radyatör kapağının fırlaması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada yaralanan midibüs sürücüsü Erkan Onganöz (37), İlker Faytoncu (29), Sedat Eryuva (41), Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada 1-1 sona eren maçtan sonra iki takım futbolcuları arasında çıkan kavgada Kasımpaşalı futbolcu Emrah başından yaralandı.

Ceyhan-A.Demir maçında olay

ADANA'nın Ceyhan ilçesinde yapılan Ceyhanspor-Adana Demirspor maçından sonra kavga çıktı. Ceyhanspor'un 2-1 kazandığı maçtan sonra Adana Demirspor tribünlerinden atılan taşlar nedeniyle 1 polis memuru başından yaralandı. Bu arada iki takım taraftarları arasında çıkan kavga güçlükle yatıştırıldı.

Kartal hentbolda tur atladı: 26-16

HENTBOLDA Erkekler EHF Kupası'nda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, 1. tur rövanş maçında konuk ettiği Gürcistan'ın GTU Martve takımını 26-16 yenip, ikinci tura yükseldi. Beşiktaş ilk maçı da 29-28 kazanmıştı. Siyah beyazlı ekip 2. turda, Yunan GAC Kilkis ile Bulgar Lokomotiv Varna arasındaki eşleşmede turu geçen tarafla karşılaşacak.

Judoda 2 madalya

13. Uluslararası Cihat Şener Gençler Judo Turnuvası, İzmir'de sona erdi. 7 ülkeden 92 sporcunun katıldığı turnuvanın son gününde, bayanlar 52 kiloda Yeliz Çatak altın madalya kazanırken, erkekler 66 kiloda Hasan Yılmaz gümüş madalyada kaldı.

Taçspor'da Bensch kazandı

TAÇSPOR Kulübü kortlarında yapılan Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda şampiyonluğu, teklerde Alman Susi Bensch, çiftlerde ise Susi Bensch (Almanya)/Lucia Tallo (İsviçre) kazandı. Tekler finalinde Bensch, Belarus'tan Alena Yaryshka'yı 2-0 yendi. Çiftlerde ise Bensch /Tallo, İsrailli Yael Glitsenstein/Tetiana Luzanska ikilisini 2-0 mağlup etti.

Babalar ve oğullar

SARI kırmızılı takımın dün sabah yaptığı çalışmada, Taffarel'in oğlu Dodo topla güzel hareketler yaparken dikkat çekti. Jardel'in oğlu Felio ise kaleci eldivenlerini tarak topla oynadı.

Mehmet'e fırça

RUMEN Teknik adam Lucescu, Rapid Bükreş'te penaltı kurtaran ancak maç içinde hata yapan kaleci Mehmet Bölükbaşı'nı dün de uyardı. Topu elinden kaçıran Mehmet'e ‘‘Bükreş, Bükreş’’ diyen hoca, oyuncusunun dikkatini çekti.

Yozgatlı ameliyat oluyor

G.SARAY'ın Rapid Bükreş ile oynadığı özel maçta burnu kırılan Mehmet Yozgatlı'nın, dün sabah yapılan idmanda kırık olan burnuna top çarpınca yarası tazelendi. Mehmet, üç gün sonra kırık burnundan ameliyat olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!