Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Haluk Ulusoy'dan ilginç yaklaşım

FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, milli takımın dün akşamki idmanını izledi ve ay-yıldızlıların Moldova'yı yenerek Dünya Kupası elemelerine iyi bir başlangıç yapacağına inandığını söyledi. Ulusoy ayrıca ‘‘F.Bahçe, Beşiktaş veya başka bir takımımız G.Saray gibi Avrupa'dan kupayla dönsün Taksim Meydanı'nda göbek atarım’’ ifadesini kullandı.

Moldova kafilesi bugün İstanbul'da

MOLDOVA A ve ümit milli futbol takımları bu sabah İstanbul'a gelecek. Güneş Otel'de konaklayacak olan Moldova A Milli Takımı, öğleden sonra Ataköy Tesisleri'nde idman yapacak. Konuk ekip, yarın da Ali Sami Yen Stadı'nda çalışacak.

Hentbolcular yine üzdü: 28-25

3. Avrupa Genç Bayanlar Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye, A Grubu'ndaki 5. ve son maçında, Yugoslavya'ya 28-25 yenildi. Fransa'nın Saint Raphael kentindeki şampiyonada gruptaki 5 maçı da kaybedip son sırada yer alan milli takım, Cumartesi günü 11'incilik için Fransa ile karşılaşacak.

Erzurumspor Bonhoff'u getirdi

Azerİ teknik direktör Ruslan Abdullayev'in yerine teknik adam arayışlarını sürdüren Erzurumspor, Rainer Bonhoff'u İstanbul'a getirtti. Erzurumspor Kulübü Başkanı Cemal Polat, Alman teknik direktör Bonhoff ile İstanbul'da görüşeceklerini ve anlaşma zemini arayacaklarını söyledi.

Teniste İpek elendi

AVRUPA Tenis Birliği'nin (ETA) düzenlediği 10 bin dolar para ödüllü Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nda İpek Şenoğlu elendi. Taçspor Kulübü Tesisleri'ndeki turnuvada Şenoğlu, Alman Susi Bensch'e 6-1 ve 7-5'lik setler yenildi.

Pistte Özyurt birinci oldu

YUGOSLAVYA'nın başkenti Belgrad'da yapılan Grand Prix Yarışmalarında milli atletlerimizden Sibel Özyurt 800 metrede birinci oldu. Özyurt, 2.06.29'luk derece ile yarışta ilk sırayı elde etti. Aynı yarışmalarda 3 bin metre koşan Nuray Sürekli de en iyi derecesi yaparak 8.59.28 ile ikinci oldu.

Buca-Karşıyaka: 2-1

TÜRKİYE 2. Futbol Ligi'nde dün oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı: Ispartaspor-Altay: 2-1, Göztepe-Y.Salihlispor: 2-0, Bucaspor-Karşıyaka: 2-1, Y.Nazillispor-Eskişehirspor: 2-1, Y.Turgutluspor-Aydınspor: 3-1.

Kocaelispor ‘Rasim Kara’ dedi

KOCAELİSPOR, teknik direktörlük görevi için Rasim Kara ile prensip anlaşmasına vardı. Kulüp Başkanı Sefa Sirmen, Kanada'da bulunan ve yaptıkları telefon görüşmesinde prensipte anlaştıkları Kara'nın, bugün Türkiye'ye dönüp ardından İzmit'e geleceğini, muhtemelen sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Emre'ye Monaco kancası

G.Saray'lı Emre Belözoğlu'nu almak için Avrupalı kulüpler yarışa girdi. Fiorentina Kulübü bu futbolcuyu renklerine bağlamak için büyük çaba harcarken, Fransa'nın Monaco takımı da atağa kalktı. Fransız yöneticiler, Ocak ayında bu futbolyu renklerine bağlamak için seferber oldular. Galatasaray Kulübü, Emre ile özel bir sözleşleşme imzalayacak. Genç oyuncuya bir yıl için 12 milyon, ikinci yıl için 19, üçüncü yıl ise 25 milyon dolar ödenecek. Bu şartları bilen Monaco'nun Emre'nin transferini gerçekleştirmek için her türlü fedakarlığı yapacağı belirtildi.

Galatasaray Romanya yolcusu

G.SARAY, yarın Romanya'da Rapid Bükreş ile oynayacağı özel maç için bu akşam gidiyor. Kadroya asker olan Hasan Şaş ve Burak alınmadı. Ufuk ile Ümit takımdan Recep kadroya dahil edildi.

Ahmet Yıldırım yarım bıraktı

Sarı kırmızılı takımın dün sabah yaptığı çalışmanın ortalarında ağrıları nükseden Ahmet Yıldırım çalışmayı yarım bıraktı. Ahmet'in çok önemli bir sakatlığı olmadığı açıklandı.

UEFA Kupası anıtlaştırıldı

GALATASARAY'ın Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kazandığı UEFA Kupası, anıtlaştırıldı. Bahçelievler Belediyesi, kupanın anıtını, Adnan Kahveci Bulvarı'na yaptırdı ve meydana da ‘‘UEFA Meydanı’’ adını verdi. Anıtın açılışı için G.Saray Kulübü'ne faks çekildiği ve kulüpten açılış günü için yanıt beklendiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!