Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bisiklet Milli Takımı Kuşadası kampında

BİSİKLET Ümit Milli Takımı, Kuşadası Pine Bay Otel'de kampa girdi. 24 Nisan'da İzmir'den start alacak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na katılacak ekip, her gün 110 kilometrelik parkurda antrenmanlarını sürdürüyor. Aydın Valisi Muharrem Göktayoğlu ve Kuşadası Kaymakamı Hayrettin Altunok, ay-yıldızlı ekibimizi ziyaret ederek başarı diledi. Sporcular, İzmir'den başlayacak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda 30 Nisan'a kadar Kuşadası-Bodrum, Bodrum-Marmaris, Marmaris-Fethiye, Fethiye-Finike, Finike-Antalya etaplarında toplam 868 kilometre pedal çevirecek. Nuran ŞEFKATLİOĞLU

Hastane yararına tenis turnuvası

GÖZTEPE Rotary Kulübü, Marmara depreminde yıkılan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ikinci kısım inşaatına katkıda bulunabilmek için Volkswagen Genoto Tenis Turnuvası'nı düzenliyor. Genoto, Slazenger ve Nestle firmalarının desteğiyle 22-30 Nisan'da yapılacak müsabakalara, Sports International ve Göztepe Rotary Kulübü'nün üyeleri katılacak. Sponsorlar ve katılımcılardan elde edilecek tüm gelir hastane fonuna aktarılacak. Dereceye girenlere Slazenger, tenis malzemeleri hediye edecek.

Kapan kardeşler judodaki sesimiz

JUDO branşında ülkemizi yıllarca sporcu olarak temsil eden Kapan kardeşler başarılarını sürdürüyor. Ümit Milli Takım Antrenörü Mesut Kapan, Japonya'daki kursa davet edilirken, kardeşi Hakan Kapan da uluslararası hakemliğe terfi etti. Japon Judo Federasyonu'nun, 25 ülkeden kursa çağrılan antrenörlerin masraflarını karşılayacağını belirten Mesut Kapan, ‘‘Tokyo Kodokan Üniversitesi'nde 12 gün judo tarihi, idman metodları, antrenörlük eğitimi, değişen teknik ve kurallar hakkında ders alacağız. Aynı eğitimi kendi ülkemizdeki antrenörlere de vereceğiz'' dedi. Süleyman ALASYA

Filede rakipler

VOLEYBOL (A)1 Ligi Play-Off birinci turunda Göztepe G.Saray'la, KSK ise İnterfarma'yla eşleşti. Ligdeki iki maçı da kazanan Göztepe'nin, G.Saray'a karşı 1-0 üstünlüğü var. KSK ise seriye 1-1 başlayacak. Göztepe Antrenörü Elif Chan Jiang, G.Saray'ı hem İzmir, hem İstanbul'da yenecek güçte olduklarını söylerken, KSK Antrenörü Hüseyin Doğanyüz, ‘‘İki maçı kazanıp G.Sigorta'yla eşleşmek istiyoruz'' dedi.

Doğan kadro dışı

KUŞADASI'nda Murat Şahabe ve Recep'in takımdan ayrılmasının ardından santrfor Doğan disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Doğan'ın, antrenmanda Antrenör Erdal Elçi'ye saygısızlık yaptığını belirten Necdet Zorluer, ‘‘Sezon sonuna kadar oynamayacak. Önümüzdeki hafta altyapıdan 3-4 genci (A) takıma alacağım'' dedi. Sakatlıkları süren Murat Akkan ile Muharrem, Marmaris maçında forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!