Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Havuzda dünya rekoru

İSPANYOL bayan yüzücü Nina Jivanevskaya, 50 metre sırtüstünde yeni bir dünya rekoru kırdı. İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen ulusal şampiyonada, Nina Jivanevskaya, 28.69 saniyelik derecesiyle dünya rekoruna ulaştı. Bu dalda eski rekor, Alman Sandra Völker tarafından geçen yıl 1 Ağustos'ta, İstanbul'daki Avrupa Şampiyonası sırasında elde edilmişti.

Yol Yarışı'nda Kenya üstünlüğü

TORONTO'daki DuPont Yol Yarışı'nı Kenyalı sporcular erkeklerde James Koskei, bayanlarda da Sally Barsosio kazandı. 8 km'lik yarışta Koskei, 23 dakika 16.6 saniye ile birinciliği elde ederken, Kanadalı Steve Boyd ikinci, Kenyalı Paul Mbugua da üçüncü oldu. Bayanlarda ise 27:05.8'lik derece yapan Barsosio'nun ardından Kanadalı Lucia Subano ikinciliği, Kenyalı Grene Momanyi de üçüncülüğü kazandı.

Tugay'lı Rangers finale koştu: 7-0

İSKOÇYA Federasyon Kupası'nda, Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği Glasgow Rangers, Ayr United'ı 7-0 yenerek finale kaldı. Glasgow'daki yarı final maçında Rangers'ı farklı galibiyete taşıyan golleri Rozental (2), Kanchelskis, Wallace, Dodds (3) attılar. Son 21 dakikada forma giyen Tugay sergilediği başarılı futbolla dikkat çekerken, ikinci yarıda sahaya çıplak bir erkek gösterici girince bir süre maça ara verildi.

Southampton nefes aldı

İNGİLTERE Süper Ligi'nde küme düşme hattından uzak durma çabasındaki Southampton, 17. sıradaki Bardford City'i 2-1 yenerek rahat nefes aldı. Southampton'ın galibiyet gollerini Marsden ile Pahars atarken, evsahibi Bradford'un tek golü Blake'den geldi. Southampton böylece 37 puanla 15. sırada yer aldı. Sonuçlar şöyle: Leicester-Everton: 1-1, Sunderland-Wimbledon: 2-1, Watford-D

Benfica acımadı: 4-2

PORTEKİZ Ligi'nde 3. sıradaki Benfica, zor günler geçiren alt sıralardaki Campomaiorense'yi sahasında 4-2 yendi. Benfica'ya galibiyeti getiren golleri Sabry, Joao Pinto, Poborsky ile Calado kazandırdılar. Evsahibi takımın gollerini ise Cunha ile penaltıdan Abilio attı. Diğer maçların sonuçları şöyle: Rio Ave-Vitoria Guimaraes: 1-1, Uniao Leiria-Sporting Lisbon:1-1

Deportivo yıkıp geçti

İSPANYA Ligi'nde zirvede yer alan Deportivo La Coruna, küme düşme hattındaki Atletico Madrid'i 4-1 yenerek, takipçisi Barcelona ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkardı. Deportivo'ya sahasındaki maçta farklı galibiyeti getiren goller 20. dakikada Flores, 41, 44 ve 80'de Makaay'dan geldi. 19. sıradaki A.Madrid'in tek golünü ise 54. dakikada Hasselbaink attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!