Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçeli bayanlar Avrupa'ya bileniyor

ÜLKEMİZİ bu sezon ilk kez Bayanlar Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe Basketbol Takımı, yeni sezona Bolu'nun Akçakoca ilçesinde kamp yaparak hazırlanıyor. Antrenör Göksel Zeren ilk kez katılacakları Avrupa Ligi'nde başarılı olmak için çok çalıştıklarını söyledi.

Ülker'e moral

ERKEKLER Birinci Basketbol Ligi hazırlıklarını sürdüren Ülkerspor, oynadığı ilk özel maçta Türk Telekomspor'u 82-65 yendi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısı 39-33 yenik kapayan turuncu yeşilliler ikinci yarıdaki başarılı oyunlarıyla galibiyete ulaştı.

Hitit Kupası Kuzmina ve Bağlan'ın

ANKARA'daki Uluslararası Hitit Kupası 14 Yaş Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda İrina Kuzmina, tek erkeklerde Doruk Bağlan şampiyon oldu. Bayanlar finalinde Kuzmina, Rüya İnalpulat'ı 6-2, 6-4, erkekler şampiyonluk maçında da Doruk Bağlan, Ergün Zorlu'yu 6-0, 6-2'lik setlerle 2-0 yendi.

İzmirspor Altay'lı Okan'ın peşinde

İKİNCİ Futbol Ligi 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesine hazırlanan İzmirspor, transferde Altay'lı Okan'a talip oldu. Almanya'dan gelen Ahmet, teknik adamlar olumsuz rapor verince geri gönderildi. Genel kaptan Mustafa Akyıldız, bir golcü ve bir sol kanat oyuncusu alacaklarını Okan konusunda Altay'dan gelecek yanıtı beklediklerini söyledi. İdmanda sakatlanan ve kaşına 8 dikiş atılan K.İbrahim hafta ortasında yeniden çalışmalara başlayacak.

Karşıyaka'ya PETKİM sürprizi

YENİ sezon için hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka, özel maçta Üçüncü Lig ekiplerinden Aliağa PETKİM Spor'a 2-1 yenildi. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde oynanan maçta, rakibine oranla daha etkili bir futbol sergileyen Aliağa PETKİM Spor, Hakan ve Mustafa'nın penaltı golleriyle sonuca gitti. Karşıyaka'nın golünü penaltıdan Tayfun attı.

Kaf-Kaf'ta Oğuz 6 ay yok

KARŞIYAKA'nın Muğlaspor ile oynadığı hazırlık maçında ayağı kırılan genç futbolcu Oğuz, dün Op.Dr.Bülent Zeren tarafından ameliyat edildi. Özel Altınordu Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla Oğuz'un topuk kemiğine platin ve çivi takıldı. Genç futbolcunun durumunun iyi olduğu ve en geç 6 ay sonra yeniden sahalara dönebileceğini açıklandı.

Küba’nın altın günü

KANADA'nın Winnipeg kentinde süren Pan Amerikan Oyunları'nda dün altın madalyaları toplayan Kübalı sporcular oldu. 5'i boksta olmak üzere günü 9 altın madalya ile tamamlayan Küba, madalya sıralamasında da 62 altın ile 92 altın madalyalı ABD'nin ardından ikinci sırada. Boksörleri ringde çıktığı bütün finalleri kazanan Küba, diğer altın madalyaları halter, eskrim, okçuluk ve yüzmede kazandı. Cimnastikte ise yarışmalara devam ediliyor. Kanadalı Emilie Livingston genel sıralamada 2. sırada yer alıyor.

Dünya Kupası’na boykot çağrısı

İNGİLTERE'nin Chelsea Kulübü Başkanı Ken Bates, Avrupa ülkelerini başlangıç tarihi öne alınan 2002 Dünya Kupası Finalleri'ni boykot etmeye çağırdı. Evsahipleri Japonya ve Güney Kore'de Haziran-Temmuz yağmur mevsimi olduğundan FIFA, Dünya Kupası'nın Haziran sonu yerine 23 Mayıs'ta başlamasına karar verdi. Bates ise ‘‘FIFA 4 yıl önce Dünya Kupası için bu iki ülkeyi seçerken orasının cehennem gibi olacağını bilmiyor muydu? Avrupa'da hala ligler oynanırken, Dünya Kupası'na başlamak hangi mantığa sığar. Bu ne aptalca bir düşünce. İngiltere ve Avrupa ülkeleri kupadan çekilmelidir ki FIFA ne olduğunu görsün. Bizsiz bir Dünya Kupası olamaz’’ dedi.

Almanya kampından Fransa'ya iltica

ALMANYA'ya bir turnuva için gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 1. lig futbol şampiyonu Gönyelispor'un Kamerunlu kalecisi Taun Paul'un, kafileden ayrılıp Fransa'ya kaçarak iltica talebinde bulunduğu öne sürüldü. Daha önce Kamerun'dan KKTC'ye gelerek burada yaşamaya başlayan ve Gönyelispor'un kalesini koruyan Paul, 3 Ağustos Salı günü FVR Aalen ile yapılan maçta Gönyelispor kalesini koruduktan sonra, kulüp başkanı Ahmet Yönlüler'den izin isteyerek ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Kamerunlu kalecinin aradan üç gün geçmesine rağmen geri dönmemesi üzerine yapılan araştırmada, siyahi kalecinin Fransa'ya geçtiği ve orada yaşayan akrabalarını bularak Fransa'dan sığınma talebinde bulunduğunun öğrenildiği bildirildi.

Aile boyu surf

PROFESYONEL Surf Birliği'nin (ASP) 11 Ağustos'ta yapılacak Dünya Bayanlar Turu Yarışması öncesi Newquay Fistral Sahili ilginç görüntülere sahne oldu. Şampiyonaya katılacak yarışmacılar,

Newquay'lı Tim Mellers'ın 2 ayda yaptığı büyük surf ile bir gösteri yaptı. 20 bin dolar para ödüllü şampiyona için binlerce insanın İngiltere'nin güneybatısındaki Devon ve Carnwall'a akın etmesi bekleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!