Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yelkencilerden üç birincilik

2000 Sydney Olimpiyatları'na hazırlanan yelkencilerimiz geçtiğimiz hafta uluslararası yarışmalarda 3 birincilik aldı. Romanya'da 5 gün boyunca devam eden ve 40 sporcunun katıldığı Uluslararası Tomis Trofe Yarışları'nda optimist kategorisinde mücadele eden milli yelkencilerimiz, genel tasnif, büyük bayanlar ve genç bayanlar kategorilerinde 3 birincilik elde etti.

Gürkan, UEFA seminerinde

UEFA'nın İsviçre'de düzenlediği ve bugün başlayan gözlemciler için yapılan seminerine FİFA kokartlı eski hakemlerimizden Tulu Gürkan konuşmacı olarak davet edildi. Gürkan ilk bir Türk konuşmacının katılacağı seminerde yeniden düzenlenen Avrupa Kupaları'nda görev yapacak gözlemci ve hakemlerle ilgili bir konuşma yapacak. Seminere Hasan Ceylan ve Sabri Çelik de çağrıldı.

Papin de veda etti

Ünlü Fransız futbolcu Jean-Pierre Papin Marsilya'da oynanan ve 2-2 biten Fransa Milli Takımı-Dünya Karması maçıyla sahalara veda etti. Velodrome Stadı'nda 60 bin kişinin izlediği maçta Papin'in ilk 45 dakika formasını giydiği Dünya Karması, 57'de Albertz, 75'te Laslandes ile iki kez öne geçmesine rağmen 59'da penaltıdan Djorkaeff ve 77'de Anelka'nın gollerine engel olamadı.

Samsunspor beklemede

Bursaspor beraberliğiyle ligi tamamlayan Samsunspor'da futbolculara 1 aylık izin verilirken sözleşmesi sona eren 17 futbolcudan Vural ve Allum'un imza atışından sonra sessiz bir bekleyiş başladı. Başkanı İsmail Uyanık, oyuncularına izin vermelerine rağmen her hafta belirli oyuncularla görüşmelerinin süreceğini açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!