Kimseyi affetmem

Güncelleme Tarihi:

Kimseyi affetmem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2002 01:54

Özkan Sümer, bu sezon her şeyi açık ve net biçimde futbolcuların önüne koyduklarını, bu nedenle kimsenin farklı iltimaslar istemeye hakkı olmadığını kaydetti, ‘‘Hiçbir futbolcumuzun şikayet etmeye hakkı yok’’ dedi.

SERT UYARI

Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, parasal açıdan verdikleri sözlerden dönmediklerini belirterek, ‘‘Hiçbir futbolcumuzun şikayet etmeye hakkı yok. Ne dediysek arkasındayız. Yönetim vaatlerini yerine getiriyor. Vaadini bozan da üzülür’’ dedi. Sümer, her şeyi açık ve net biçimde futbolcuların önüne koyduklarını, istismar etmeye kimsenin hakkı olmadığını kaydetti.

SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

Özkan Sümer, ‘‘Anlaşma yapılırken vaatler açık biçimde ortaya konuldu. Bunların hiçbirinden caydığımız yok. Futbolcu alırken, teknik yeterliliği kadar, kişiliğine de baktık. Bu konuda yanılmak bizi üzer. Herkesle konuşup, alacağı parayı ve ödeme şeklini karara bağladık. Yönetim, ödemeler dahil her icraatı sözünü verdiği şekilde yapıyor’’ diye konuştu.

İLK SINAV W.BREMEN’LE

Bu arada, yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Bramsche kasabasında sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçını bugün Werder Bremen ile oynayacak. Bremen kenti yakınlarındaki Verden kasabasında yapılacak karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak. Öte yandan Elazığspor Başkanı Hayrettin Karamazı, Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer'le görüşerek, Burhan, Jarro ve Cem'i istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!