Kilo alınca yine kelepçelendi

Güncelleme Tarihi:

Kilo alınca yine kelepçelendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2007 00:00

Pop müzik sanatçısı Ozan Orhon, geçtiğimiz yıl midesine kelepçe taktırmış ve yıllardır kendisiyle özdeşleşen kilolarına veda etmişti. Geçtiğimiz Eylül ayında midesinden kelepçeyi çıkartan Ozan, yeniden 20 kilo alınca çareyi ikinci kez kelepçe taktırmak buldu.

Haberin Devamı

Ozan Orhon geçtiğimiz yıl midesine kelepçe taktırarak, yıllardır kilolu görüntüsünden kurtulmuş ve incecik basın mensuplarının karşısına çıkmıştı. Hayli kilo verdikten sonra geçtiğimiz Eylül ayında midesindeki kelepçeyi yakın çevresinin baskıları yüzünden çıkarmıştı. "Kiloları verdim, yeniden doğdum" açıklamalarının ardından 10 ayda 20 kilo alan Ozan Orhon çareyi ikinci kez midesine kelepçe taktırmakta buldu.

Kendini iyi hissetmek ve kilolarına veda etmek için ikinci kez Çevre Hastanesinde Prof. Dr.Alp Bozdağ'ın yönetiminde ameliyatla midesine kelepçeyi taktıran Ozan Orhon, "Doktorlarımın rejimle ve düzenle beslenme ile verdiğim kilolarımın korunması gerektiği savunsada ben hayli kilo vermeme rağmen 10 ayda 20 kilo aldım. Beni kilolarım çok rahatsız ettiği için doktorların sözünü dinlemediğim için yeniden kelepçe taktırdım. İkinci kez kelepçenin takılmasında hiç bir mahsur yokmuş. Midedeki kelepçe ile 10 yıl yaşanabildiği belirtildiğini" söyleyen Ozan Orhan, sözlerine şöyle devam etti; "Şu anda kilom 90'ın üzerinde hedefim 65 kiloya düşmek. Bunu da en kısa zamanda yapacağım' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!