Kendinizi keşfetmeye çalışın

Sabah saatlerinde Yay burcundaki Ay, Mars’ı tetikleyecek ve seyahat arzuları uyandıracak. Aynı zamanda gösteri dünyasıyla ilgili çalışmalar hız kazanabilir.

Sanatsal faaliyetler hareketlenirken, aşk potansiyeliniz de tetikleniyor. Aynı zamanda Uranüs’ü tetikleyen Ay, sürpriz durumların açığa çıkmasına da neden olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde bilinçaltının derinlerine inmek ve hem kendinizi, hem de ilişkilerinizi sorgulamak durumunda kalacağınız durumlar olabilir. Karamsar duygular içine girmek yerine kendinizi keşfetmeye çalışmalısınız.

Sevgiyi serbest bırakma tekniği

Başarının sırrı ‘sevmek’tir. Sevmek için, bilincinizin derinlerinde saklı olan sevgi duygusunu bilinç düzeyine yükseltmeniz gerekir ve bu sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Fakat hemen herkes sevgiden söz eder ve hatta her şeyi sevdiğini söyleyenler vardır. Ancak sevgiden çok kolay söz edilmesine karşılık sevgiyi yaşamak aynı derecede kolay değil. Çünkü akıl bizim çağımızın en önemli unsuru ve kendimiz dahil dünyada bulunan her şeyi aklımız ile kavrıyor ve sevgiye değer olup olmadığını ölçtükten sonra sevdiğimizi veya sevmediğimizi söylüyoruz. Halbuki sevgi duygusu aklın ötesinde farklı bir haldir. İçinizde uyandığı zaman bunu aklınızla tespit edebilirsiniz. Ve hatta tarif etmeye çalışırsınız. Ancak aklınızla belirlediğiniz sevgi, gerçek sevgi değildir. İçinizdeki gerçek sevgiyi uyandırmayı başardığınız zaman kendinizi çok farklı hissedersiniz. Hem kendinizi, hem de dünyayı bambaşka hisseder ve daha kolay yaşamaya başlarsınız. Bu durum yaptığınız bütün işlere, ilişkide bulunduğunuz herkese yansır. Sizi farklı görmeye, farklı algılamaya başlarlar. İçinizdeki sevgiyi uyandırdığınız zaman, yani bilincinizin derinlerinden uyanıp serbest kaldığı zaman içinizdeki tüm yetenekler de uyanır ve serbest kalır. Birden bire başarılı çalışmalar yapmaya başlarsınız. Yaptığınız işler farkedilir derecede pırıltılar saçmaya ve güzelleşmeye başlar. Bedeninizin duruşundan bakışınıza, konuşmalarınızdan yaptığınız işe kadar farklı bir rahatlık sergilemeye başlarsınız. Serbest kalan sevginizle birlikte, tüm yetenekleriniz serbest kalır. Buna karşılık sevgiyi tutarak yaşayan kişilerin davranışları da tutuk olur. Yeteneklerinizi de tutar ve potansiyelinizi tam olarak kullanamazsanız.

(Yarın devam edecek)

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: NEŞE

Yükselen burcunuz Terazi. Yani siz Terazi gibi davranan bir Akrep’siniz. Sizin için uyumlu ortam, düzen ve kanunların uygulanması çok önemli. Fakat aynı zamanda sahip olma duygunuz çok gelişmiş ve sahip olduğunuz koşulların değişmesine neden olan olaylardan çok fazla etkilenen birisiniz. Tabii sadece etkilenmekle kalmıyor aynı zamanda etkilemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bunun sonucunda sözünü ettiğiniz olayları yaşamak durumunda kalıyorsunuz. Özellikle değişime zorlayan olaylarla karşılaştığınız zaman kendinizi hasta edecek dereceye gelebilirsiniz. Fakat artık değişimi kabulleneceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Kendinizi biraz rahat bırakır ve olayları kabul gösterirseniz, Ağustos ayından itibaren beklediğiniz gelişmelerin olmaya başladığını anlayacaksınız.
Yazarın Tüm Yazıları