İzdivaç Programında Sahte Nikah Memuru Skandalı!

Güncelleme Tarihi:

İzdivaç Programında Sahte Nikah Memuru Skandalı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 09:58

Televizyon dünyasının sevilen yarışma programlarından Zuhal Topal İzdivaç programının 20 Ekim 2015 tarihinde yayınlanan bölümünde sahte nikah memuru skandalı damga vurdu. Peki; sahte nikah memuru kim çıktı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

20 Ekim 2015 tarihinde ekranlara gelen programda nikah memuru yerine programda şoför olarak çalışan Halis Bozkurt’un yayına çıkartılarak Zuhal Topal ve tüm ekip çalışanları tarafından nikah memuru olarak tanıtılması ortalığı ayağa kaldırdı.

Zuhal Topal’ın şoförlüğünü yapan Halis Bozkurt, 20 Ekim 2015 tarihli yayına nikah memuru olarak çıkartılmıştı. Ancak yayın boyunca uzak açılardan görüntüsü alınan Halis Bozkurt’un sahte nikah memuru olduğu yayın sırasında ne Zuhal Topal tarafından ne de ekip çalışanları tarafından hiçbir şekilde belirtilmemişti.

İzdivaç Programında Sahte Nikah Memuru Skandalı

İzdivaç programının 20 Ekim 2015 tarihinde yayınlanan bölümünde lobi adaylarından Adnan Bey, evleneceği kişiyi nikah masasında, nikah memuru olduğu iddia edilen programın şoförü Halis Bozkurt ile birlikte beklemişti. Ancak programda gerçek bir nikah gibi gösterilenler aslında ekip çalışanları tarafından yapılan bir kurmacadan ibaretti.

Haberin Devamı

Bunun üzerine yayın boyunca hiçbir şekilde yakından gösterilmeyen hep uzak açılardan görüntüsü alınan nikah memurunun sahte olduğu iddialara ortaya atıldı. Programın sunuculuğunu yapan Zuhal Topal’ın da büyük bir ciddiyetle yayını sunması ve “burada gerçekten de nikahı bekledi, o kadar hazırlık yapıldı” sizleri ile de bu yalana ortak olması ortaya atılan iddiaların durumunu gözler önüne serdi.

BAKMADAN GEÇME!