Yönetmenlerin tercihi

Güncelleme Tarihi:

Yönetmenlerin tercihi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2006 00:00

Yetenekleriyle dikkat çeken, yıldızı parlayan, gelecek vaat eden genç oyuncular, Türkiye'nin en çok satan kadın dergisi Elele için objektif karşısına geçti. Pınar Altuğ'un sevgilisi Yağmur Atacan ve birçok dizide rol alan Rojda Demirer, performanslarıyla ünlü yönetmenlerden tam puan aldı.

Haberin Devamı

 İşte geleceğin starları

Yetenekleriyle dikkat çeken, yıldızı parlayan ve gelecek vaat eden genç oyuncular, Türkiye’nin en çok satan kadın dergisi Elele için objektif karşısına geçti.

Bugüne kadar birçok dizide oynayan ekranın yeni yüzleri, yetenekleriyle dikkat çekiyorlar. Bunları sadece biz değil Türkiye’nin önemli yönetmenleri söylüyor. Film yönetmenleri Abdullah Oğuz, Ömer Faruk Sorak, Ezel Akay, Ömer Uğur, Kutluğ Ataman, Yağmur-Durul Taylan Kardeşler, dizi yönetmenleri Kudret Sabancı, Filiz Kaynak ve Ümmü Burhan, Elele dergisinin eylül sayısı için, "Genç kuşak oyunculardan kimleri yetenekli buluyorsunuz" sorusuna yanıt verdi. Ünlü yönetmenler, geleceğin yıldızları olarak, Özgür Çevik, Aslı Tandoğan, Yağmur Atacan, Rojda Demirer, Alpay Atalan, Bartu Küçükçağlayan, Feride Çetin, Öner Erkan ve Nergis Öztürk’ü seçti.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea4cf7f018fbb8f876e70d

Altay Atalan

1978 doğumlu, Ted Ankara Koleji, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu Alpay Atalan, "Ah Be İstanbul", "Bütün Çocuklarım", "Hasret", "29-30" dizileri ve çeşitli reklam filmlerinden oynadı. Atalan, yeni sezonda, Emre Altuğ ve Mine Tugay’ın başrolde olduğu "Gülpare" dizisinde rol alacak.

 

 

 

Rojda Demirer

/images/100/0x0/55ea4cf7f018fbb8f876e70d
1980 doğumlu Rojda Demirer, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. "Gönderilmemiş Mektuplar" filmiyle adını duyaran Demirer, "Aşk Olsun", "Canım Benim", "Ağa Kızı", "Yaşanmış Şehir Hikayeleri" adlı dizilerde oynadı. Genç oyuncu, yeni dönemde "Candan Öte" dizisinde oynayacak.

 Yağmur Atacan

Pınar Altuğ’un sevgilisi Yağmur Atacan, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi. Mustafa Altıoklar’ın "Lise Defteri" dizisi sayesinde ekranla tanışan Atacan, "Bir Dilim Aşk" , "El Bebek Gül Bebek" ve Pınar Altuğ ile aynı seti paylaştığı "İlk Aşkım" dizilerinde rol aldı. Atacan, bu sezon vizyona girecek, Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği "Sınav" filminde de oynadı.

Haberin Devamı

 Nergis Öztürk

/images/100/0x0/55ea4cf7f018fbb8f876e70f

1980 doğumlu Nergis Öztürk, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu. "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü" filminde minik bir rolle sinemaya adımını atan Öztürk, "Kızlar Yurdu" adlı dizide ve bu sezon vizyona girecek Serdar Akar’ın yönettiği "Barda" filminde rol aldı.

 Öner Erkan

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu Öner Erkan, "Gelin", "Canım Benim", "Aşk Her Yaşta", "Avrupa Yakası" dizilerinde ve "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü" ve "Organize İşler" filmlerinde rol aldı. Şu an "İki Aile" adlı dizide  oynayan Erkan, Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte "Son

/images/100/0x0/55ea4cf7f018fbb8f876e711
Osmanlı"nın çekimlerine devam ediyor.

 

 

Haberin Devamı

Elele Dergisi, eylül sayısında tüm okuyucularına "Ünlülerin Zayıflama Sırları" kitabını hediye ediyor. Jennifer Aniston’dan Catherine Zeta Jones’a kadar 23 dünyaca ünlü kadının zayıflama sırları bu kitapta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!