Yola çıkmadan...

Güncelleme Tarihi:

Yola çıkmadan...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2004 00:25

Yaz güneşine merhaba

Brooksfield 2004 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu ‘Çöl’ temasından esinlenerek oluşturdu. Rahat kesimli ve büyük cepli pantolonlardan ve özel teknikler kullanılarak soluk görüntüsü verilmiş desenli tişörtlerden oluşan koleksiyonda, yaz mevsimine uygun, hava alabilen kumaşlar, Aztek motifleriyle kombine edilerek farklı bir tarz oluşturulmuş. (212 234 06 62)

Deniz kokusu ve mavi sizi çağırınca

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. ve Asya Tur, Karadeniz gemisiyle tatilcilere İstanbul’dan başlayıp İstanbul’da biten, sabah, öğle ve akşam yemeklerinin, beş çaylarının ve gece ikramlarının dahil olduğu bir dizi kruvaziyer altrenatifi sunuyor. ‘Deniz kokusu ve mavi sizi çağırınca’ başlığı altında hazırlanan Ege Adaları, Akdeniz İncileri, Venedik Rüyası, Karadeniz Rüyası ve Doğu Akdeniz kruvaziyerleri haziranda başlayacak, aralıklı olarak ekime kadar devam edecek. (444 00 03)

Bahar kampanyası

Bonus Card ve Shell bahar gezilerini sevenler için ‘iki taksit yüzde 2 Bonus’ kampanyası başlattı. Bonus Card, 31 Mayıs’a kadar Shell istasyonlarından yapılacak 50 milyon ve üzerindeki alışverişleri iki takside bölüyor. Baharın keyfini otomobilleriyle çıkarmak isteyen Bonus Card sahipleri, ayrıca yüzde iki bonus kazanmaya devam ediyor.

Hi-tech seyahat

Yolda bile işine ara veremeyenlere

Nokia 9500 Communicator yolda bile işinden vazgeçmeyenler için sayısız çözüm sunuyor. 9500’le interneti renkli, geniş, kolay okunabilir ekran üzerinde tarayabilirsiniz. Yüksek kapasiteli 80 MB’lık entegre hafıza ve daha fazla saklama alanı için hafıza kartı sağlayan yeni 9500’le Kişisel Bilgi Yönetimi verilerinizi PC Suitve SyncML kullanarak güncel tutabilirsiniz. Entegre dijital VGA kamerası, video kayıt cihazı da var. www.nokia.com.tr

Hem dinle, hem kaydet

128 MB kapasiteli bir USB bellek olan S-Media Butterfly, aynı zamanda hem MP3 çalar, hem ses kaydedici, hem FM radyo. Ürünün en önemli özelliği FM radyodan dinlediğiniz parçaları MP3 formatında USB belleğinize kayıt edebilmeniz. Böylece internetten şarkı indirmekle vakit kaybetmiyorsunuz. Tek tuş hareketiyle kayıt yapan ürün, kolay ve rahat bir kullanıma sahip. Üzerinde bulunan stereo hoparlörleri sayesinde kulaksız da dinleyebilirsiniz. www.infronic.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!