Yılın düğünleri

Güncelleme Tarihi:

Yılın düğünleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2005 00:00

2005 yılı, aşk ve evlilik açısından ünlüler için çok verimli geçti. Avrupa saraylarında yapılan muhteşem düğünlerle, ünlü isimlerin düğünleri birbirleriyle yarıştı. OK dergisinin son sayısında, dedikoduları hálá süren yılın düğünlerini tanıtan bir araştırma yer aldı.

Prens Charles- Camilla Parker Bowles

Hayatlarının sonbaharında evlendiler

İngiltere veliahtının yıllanmış sevgilisi Camilla Parker Bowles ile evlenip evlenmeyeceği İngiltere’de yıllardır tartışılıyordu. Arada sırada Kraliçe’nin bu evliliğe izin vermeyeceği ileri sürülüyor, sonra bu haberler yalanlanıyordu. Sonunda sevgililer, hayatlarının sonbaharında da olsa, evlenmeyi başardılar. Dini tören sadece 20 dakika sürdü. Canterbury Başpiskoposu’nun yönettiği törenden sonra Windsor Şatosu’nda 800 davetlinin katıldığı muhteşem bir şölen düzenlendi.

Tom Parker Bowles- Sara Buys

Annesini bile kıskandırdı

İngiltere veliahtının üvey oğlu Tom Parker Bowles, annesi Camilla’nın düğününden etkilenmiş olacaktı ki, düğünün muhteşem olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Ana-oğulun düğün rekabetinde kazanan taraf gene anne oldu. Düğüne 400 davetli katıldı. Dini tören 35 dakika sürdü. Bu düğün İngiliz yüksek sosyetesiyle gösteri dünyasının ünlülerini bir araya getirdi.

Natasha Kaplinsky- Justin Bower

Kot giyeceğim dedi ama göz kamaştırdı

İngiliz televizyonunun sevilen haber spikerlerinden Natasha Kaplinsky, BBC televizyonunun düzenlediği dans yarışmasında ona eşlik eden Justin Bower ile evlendi. Gelin hanım, önce gelinlik giymek istemediğini söylemişti. Hatta düğüne blue jean pantolonla gidebileceğinden de söz ediyordu. Ama düğün günü, gelin hanım muhteşem gelinliğiyle soluk kesti. Nikáh töreninden sonra yüzlerce davetli Somerset yöresinin en büyük otelinde şampanyalıbir davetle ağırlandı.

Peter Andre-Katie Price

İki çocuklu çiftin pembe düğünü

Pembe gelinliği ve hanedan mensuplarını bile kıskandıracak kadar güzel tacıyla Katie Price, çok hoş bir gelin olmuştu. Gelin, külkedisi örneği pembe bir atlı arabayla düğünün yapılacağı Hiclere Şatosu’na geldi. Bu düğünün benzerlerine ancak masallarda rastlandığını belirtelim. Çiftin iki çocuğunun olması da düğünün tılsımını bozmadı.

Ashton Kutcher-Demi Moore

En kalabalık ailenin düğünü evdeydi

Gösteri dünyası, Demi Moore ile Ashton Kutcher, iki yıl süren beraberliklerini Kabbala kurallarına göre düzenlenen bir törenle resmiyleştirdiler. Demi Moore’un eski kocası Bruce Willis, kızları ve gelinle damadın yakın dostları törene katıldılar. Daha sonra ünlü çiftin yaşadığı villanın arka bahçesinde bir düğün daveti verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!