Yıldızlardan şaşırtan sözler

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlardan şaşırtan sözler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 17:04

Ünlüler arasında polemikler, tartışmalar, sataşmalar, gaflar sadece bizim ülkemizde görülmüyor. İşte Hollywood ünlülerinin 2009’da sarfettikleri en ilginç cümleler...

Haberin Devamı

Megan Fox: “Kesinlikle çirkin değilim...” (Entertainment Weekly’e verdiği röportajda kendisini ne kadar güzel bulduğu sorusunu cevaplarken...)     

Lady Gaga: “Bu ödül sadece tanrı ve gayler için!” (MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde, kendisine destek verenlere böyle teşekkür ederken...)       

Spencer Pratt: “Biz dünyanın en ünlü insanlarıyız.” (I’m Celebrity, Get Me Out Of Here/ Ben ünlüyüm, beni buradan çıkarın adlı reality şovunda, eşi Heidi ile ormanda dolaşırken...)       

Miley Cyrus: “Artık Demi (Moore) hakkında sahte haber ler ve duygusal girişler yapmayacağım. Bunlarla işim bitti.” (Twitter’dan ayrılırken arkasında bıraktığı Youtube videosu hakkında...)   

Justin Timberlake: “O ünlü bir pop şarkıcısıyla birlikte oldu. Topluma bakire olduklarını söylediler, ama aslında erkek kızı götürüyordu!” (Saturday Night Live adlı şovda, kendi büyük büyükbabasını canlandırdığı parodide torunu Justin Timberlake hakkında konuşurken...)  

Haberin Devamı

Kanye West: “Taylor, senin için gerçekten mutluyum ama bitirmeme izin ver çünkü Beyonce tüm zamanların en iyi videosunun sahibiydi.” (MTV Video Müzik Ödülleri’nde, Taylor Swift’in ödül konuşmasını keserken...)

Paula Abdul: “Çoğu insan paranın önünde eğilirken, ben prensiplerimi korudum.” (Tüm dünyada beğeniyle izlenilen American Idol yarışmasının jüri üyeliğinden ayrıldığını açıklarken...)

Adam Lambert: “ınsanların benim gay olduğumu duyduklarına şaşıracaklarını sanmıyorum.” (American Idol yarışmasının birincisi, Rolling Stone’a cinsel tercihini açıklarken...)

Lindsay Lohan: “Ben çalışkanım, alışverişkoliğim ve Kaliforniya eyaletine göre alkoliğim. Kaldığım otel görevlileri için de bir tehlikeyim!” (eHarmony reklamı için kendini anlatırken...)

Oprah Winfrey: “Kim size özel jet sahibi olmak muhteşem değildir derse, yalan söyler.” (Duke Üniversitesi’nde katıldığı söyleşide...)

Kate Winslet: “Anne, Meryl, Kristin üzgünüm. Aman tanrım diğeri kimdi!” (Golden Globe ödüllerinde The Reader filmiyle en iyi kadın oyuncu ödül aldığında, diğer adaylardan Angelina Jolie’nin adını unutunca...)

Haberin Devamı

Stephen Mayer: “O tam bir korkak. Zayıf, hızlı ve diet kola gibi...” (True Blood adlı dizide bir vampiri canlandıran Mayer, büyük hayran kitlesine sahip Twilight’ın başrol oyuncusu Robert Pattinson’dan bahsederken...)

Christian Bale: “Çeneni kapa Bruce!” (Terminator Salvation’ın çekimlerinde, sette gezen asistana bağrınırken...)  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!