"Yetiş Eros" Bizi bir tek sen kurtarırsın !

Güncelleme Tarihi:

Yetiş Eros Bizi bir tek sen kurtarırsın
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 04, 2008 13:25

İşini ve hayattaki amacını kaybeden eski borsa simsarı, intahar yardım hattında çalışan tecavüz mağduru ve bir fındık satıcısı... Bu umutsuz ruhların tek bir kurtarıcısı var o da Eros...

Haberin Devamı

Geçen yıl Uluslararası İstanbul Film Festivali'ne konuk olan Tsai Ming-liang’ın gözde oyuncusu Lee Kang-sheng, bu kez ikinci yönetmenlik denemesi ile festivalde. Lee ile Tsai’nin ortak çalışmasının bu defaki ürünü Bang Bang Wo Ai Shen yani Yetiş Eros.

Filmin kahramanları kentin karmaÅŸası içinde iyice yalnızlaÅŸan üç kayıp ruh.Â

Varlıklı bir borsa simsarıyken önce işini, sonra da hayattaki amacını kaybeden ve teselliyi uyuşturucuda bulan Ah Jie; intihar yardım hattında gönüllü çalışan tecavüz mağduru Chyi; Ah Jie’nin evinin yakınında fındık satan Shin.

Hepsinin ortak amacı ise sevilmek, hem de çaresizce... Ama ruhlarını bir türlü huzura kavuşturamayan ve boşluğu kapatamayan bu üçlü kendilerini maddeci toplumun girdabında erotizm, uyuşturucu ve yalnızlığın içinde kaybolurlar.

Haberin Devamı

27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin en ilgi çekici filmlerinden biri olan Yetiş Eros, Mayınlı Bölge bölümünde yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!