Yeşim Salkım'dan perde arkasında kalan itiraflar

Güncelleme Tarihi:

Yeşim Salkımdan perde arkasında kalan itiraflar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 00:00

Yeşim Salkım'dan iddialar devam ediyor "Esra Özmen yemek teklifini kabul etmeyince bitirildi"

Haberin Devamı

Yeşim Salkımdan perde arkasında kalan itiraflar
Yeşim Salkım fotoğrafları için tıklayın

Yeşim Salkım: Ödül almaları için 2 kişi için eşimden ricada bulundum”

Yeşim Salkım “Bir Dilek Tut” yarışmasında yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düşen şaibeli ödül iddiasına şöyle açıklık getirdi: “Ödüllerdeki şaibeyi herkes biliyordu. Ben kendi adıma olan kısmında çıktım ve bir açıklama yaptım. Hilal Cebeci ve bir de Cansever adında özürlü bir arkadaşımız için eşim Hakan Uzan’a ricada bulundum. Diğer şaibeli ödüllerle ilgim yok. Kral TV müzik ödülleri törenine yalnızca bir kere katıldım. Şaibe olayına dahil olmak ve kocamın birlikte olduğu kişileri görmek istemediğim için katılmadım”dedi.
Yeşim Salkım yaptığı açıklamanın bir birikim sonucu olduğunu söylerken, konuşmasına şu sözlerle devam etti " Öyle bir açıklama yapmak gibi bir planım yoktu. Orada çok duygusal davrandım. 8 seneye varan bir birikim var. Bir takım şeyleri kimsenin zarar görmemesi için saklı tutarak kendim zarar gördüm. Açıklayamadığım için ağırlık ve sıkıntı duyuyordum. Bu açıklamayla vicdanen rahatladım? Ben Hakan Uzan’ın eşiydim. Seda Sayan benimle çalışmak için geldiğinde şirketin arka kapısından kaçtım. Seda Sayan’ı Bülent Ersoy’u kabul edemedim. Eski eşim Hakan Uzan buna izin vermedi. Çünkü onlar kendileri bir sektör kurmuş durumdaydılar. Şirketimin benim biraz oyalanacağım ve manevi olarak rahatlayacağım bir yer olmasını istedi. Benim çok büyümem hiçbir zaman Hakan’ın işine gelmeyecekti”

/images/100/0x0/55eb04e8f018fbb8f8a5b469
Arkadaşlarım eşimle birlikte oldu
İddia edildiği gibi Kral TV’yi yönetmesi ve bir takım sanatçılara ambargo uygulaması gibi durumun olmadığını evliliğinde çok zor günler yaşadığını belirten Salkım yaşadığı zor günleri şöyle anlattı: “Ben evliliğimi kurtarmak ve eşimi evine döndürmek için çok uğraştım. Başka şeylerle uğraşacak zamanım hiç olmadı. Ben hayatımın en güzel günlerini ve en kötu günlerini Hakan Uzan’la yaşadım. Yakın arkadaş çevremden 3- 4 kişi Hakan’la birlikte oldu. Dedektif tuttum ve izlettirdim. Çünkü söylediğimde inkar ediyordu. İnsanlar aldatılıyor ve para için kabul edip oturuyor diyorlardı. Bu çok ağrıma gidiyordu. Aldatıldığımı kanıtlarsan boşanmanın önü daha kolay açılacaktı?Ben evliliğimi bitirirken başıma geleceklerin farkındaydım. Ayrıldıktan sonra 24 saat evim gözetlendi, tehditler aldım. Hilal Cebeci’yi mahkemelerde uğraştıran kimdi bilmiyorum, müzik şirketimi kapatırken, kendim kapısını kapatıp çıkamadım. Benden önce bütün eşyalarım toparlandı. Müzik aletlerim depoya kaldırıldı”
“Hakan Uzan’ın yemek teklifini kabul etmediği için Esra Özmen bitirildi”
Yeşim Salkımdan perde arkasında kalan itiraflar
Çevresindeki sanatçıların gücünden etlilendiği için Hakan Uzan’la birlikte olduklarını belirten Salkım bu konuda çarpıcı açılamalarda bulundu: “ Esra Özmen’e çok üzülüyorum. Adana’da Adana Spor’un açılışı vardı. Esra Özmen'de girmişti. Dönüşte Hakan Uzan onu kendi uçağıyla getirmeyi teklif etmiş. Esra bunu kabul etmediği için bitirildi. Esra’nın birlikte olduğu evli bir erkek arkadaşı vardı. Esra beraber olduğu arkadaşıyla benim müzik şirketime geldi. “Hakan Bey beni yemeğe davet etti. Benim eşim ve eşinizle tabi ki olabilir dedim” dedi. Bu olaydan sonra Esra bir numarayken bitirildi. Star gazetesinde evli olan sevgilisiyle fotoğraflarını bastılar?”dedi.
“Hülya Avşar’a teşekkür ederim”
“Hülya Avşar’a teşekkür etmek istiyorum. O benim ne demek istediğimi anlar. Kabul etmediği bir tekliften bahsetmiyorum. İş anlamında prensipleri olan bir insandır. Kendine uygun olmayan şartlarda çalışmaz. Çok özel bir insandır”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!