Yerinde Olsam

Güncelleme Tarihi:

Yerinde Olsam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2005 09:58

L.A. Confidential, 8 Mile gibi filmlerin yönetmeni Curtis Hanson'ın imzasını taşıyan Yerinde Olsam (In Her Shoes) ayakkabı numaraları dışında başka hiçbir ortak noktaları olmayan iki kızkardeşin öyküsü üzerine kurulu. Bu iki kızkardeşi Cameron Diaz ve Toni Collette'in canlandırdığı filmin sürprizi deneyimli oyuncu Shirley MacLaine.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Maggie ve Rose ayakkabı numaraları dışında hiçbir ortak noktası olmayan iki kız kardeştir. Hayatlarında önem verdikleri değerler, amaçları ve karakterleri tamamen zıt olan kardeşler, tüm bu farklılıklara rağmen kendilerini yalnız hissederler ve her şeye karşı güvensizdirler.

Maggie, liseyi güç bela bitirmiş ve çalışmayan biridir. Maggie, işsiz olduğu süre içinde arkadaşlık ilişkileri konusunda çokça tecrübe edinmiş, gece hayatının hızlı bir takipçisi olmuştur.

Rose ise kardeşinin tam tersine, iyi eğitim almış ve tanınmış bir hukuk firmasında avukatlık yapmaktadır. Yoğun yaşamının tek eğlencesi ise ayakabılarıdır. Rose ciddi bir ayakabı koleksiyoneridir onları nadiren kullanır, yerlerinden kımıldatmaya kıyamaz.

İkisi için de çok beklenmedik bir gelişme yaşanır ve öldüğünü sandıkları büyük anneleriyle karşılaşırlar, onu üzmemek için iyi geçinmek zorunda kalırlar.

Haberin Devamı

Bu mecburiyet, birbirlerinin kiÅŸiliklerini merak etmelerini saÄŸlar, yaÅŸamlarını sorgulamaya baÅŸlarlar, fakat Maggie ablasının ayakabılarından baÅŸlayarak tüm hayatı ve baÅŸarılarına ortak olmaya çalışır.Â
 

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°

Yönetmen:Curtis Hanson
Yerinde Olsam

Senaryo: Susannah Grant
Oyuncular: Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine, Mark Feuerstein
Resmi sitesi: http://www.inhershoesmovie.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!