Yeni Bir Hayat 1. Hafta Finali kim elendi? - 13 Şubat 2016

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat 1. Hafta Finali kim elendi - 13 Şubat 2016
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 21:12

Yeni Bir Hayat adlı yarışma programı 8 Şubat Pazartesi günü ekranlara merhaba dedi. Yayına başladığı ilk günden beri çok sevilerek izlenmeyi başardı. Yeni yarışmanın yarışmacıları da birbirinden iddialı. Programın ilk, haftanın finali bölümü 13 Şubat Cumartesi akşamı yapıldı. Haftanın finalinde, haftanın birincileri ve eve veda eden isimleri belli oldu.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak, jüri üyeliğini ise Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu ve Tan Sağtürk’ ün yaptığı Yeni Bir Hayat’ ta 7 erkek ve 7 bayan yarışmacı bütün hafta boyunca eğitmenler tarafından eğitildi. Yarışmacılar haftanın finalinde moda ve dans performansları ile yarıştılar.

Programın modacı jüri üyesi bu haftanın konseptini, “sevgilinizle ilk kez yemeğe giderken giyeceğiniz kıyafet” olarak belirlemişti. Yarışmacılar, bu konsepte uygun olarak hazırlanıp, konsepte en uygun ve en şık kişi olmaya çalıştılar. Dans performanslarında ise, Tan Sağtürk yarışmacıları bir erkek ve bir bayan olarak çiftlere ayırmış, her çifte farklı bir dans vermişti. yarışmacılar tüm hafta boyunca bu danslara çalıştılar ve haftanın finalinde performanslarını sergilediler.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat 1. Hafta Finali kim elendi - 13 Şubat 2016

YENİ BİR HAYAT HAFTANIN BİRİNCİSİ KİMLER?

Tüm yarışmacıların performanslarını sergilemeleri ile birlikte jüri üyeleri, Tan Sağtürk, Ebru Şallı ve Cengiz Abazoğlu yarışmacılara puanlarını verdi. Puan durumuna göre yarışmacılardan en iyi performansı sergileyerek haftanın birincisi olmayı Ela Yazıcı ve Serdar Budak başardı.

Yeni Bir Hayat 1. Hafta Finali kim elendi - 13 Şubat 2016

YENİ BİR HAYAT EVİNE ''YASEMİN'' VE ''MUSA'' VEDA ETTİ!

En az puanı alan bayanlardan Yeliz, Yasemin ve Canan oldu. Jüri, Yeliz’ i koruma altına aldı. Yasemin Erol ise eve il haftadan veda etmek zorunda kaldı.

Yeni Bir Hayat 1. Hafta Finali kim elendi - 13 Şubat 2016

 

Erkeklerden ise en düşük puanı alan Oktay, Musa ve Fevki oldu. Jüri üyeleri, bu üç kişinin arasından Fevki’ yi koruma altına aldı. Eve ve Yeni Bir Hayat yarışmasına veda eden isim ise Musa Kaya oldu.

BAKMADAN GEÇME!