Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2008 00:00
Anadolu Yakası Lions Kulüpleri, “2. Yemek Şöleni” düzenledi.
Göztepe Devlet Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nin yapımı yararına düzenlenen ve yarışma niteliğindeki şölene katılanlar, bu yıl “Yaş Pasta” kategorisinde hünerlerini sergilediler. Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşen
Yemek Şöleni’nde, Çelik, Erol Büyükburç, Harun Kolçak ve Yılmaz Morgül gibi ünlü sanatçıların bulunduğu jüri,
seçim yaptı. Yemek Şöleni’nde, tahinli muzlu pasta tarifiyle Süreyya Mecit birinci, “Çocuk ve Bahar” isimli tarifiyle Selin Turgut ikinci ve gelincik demeti pasta tarifiyle Ülkü Bayhan üçüncülüğü elde etti.