Yasemin Masis doğum için İngiltere’ye gidecek!

Güncelleme Tarihi:

Yasemin Masis doğum için İngiltere’ye gidecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 20:21

Bundan yaklaşık dört ay önce kendisinden 35 yaş büyük eşi Dikran Masis’ten hamile olduğunu açıklayan sosyetik güzel Yasemin Masis, bu haber ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Masis şimdi de doğumu İngiltere’de yapacağı söylentileri ile magazin gündemine damga vurdu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

2009 yılında kendisinden 35 yaş büyük 70 yaşındaki başarılı işadamı Dikran Masis ile evlenen Yasemin Masis, geçtiğimiz Ocak ayında 4 aylık hamile olduğunu açıklamıştı.

Bugün gelen bilgilere göre ise Yasemin Masis’in doğumu İngiltere’de gerçekleşecek. İş adamı eşi Dikran Masis ile şu sıralar İngiltere’de bulunan sosyetik güzel, doğumu da yine İngiltere’de yapacağını duyurdu.

Yaklaşık 4 ay önce hamile olduğunu açıklayan Yasemin Hanım, şimdilerde 6 aylık hamile. Anne olmak için sabırsızlanan Yasemin Masis ile eşi Dikran Masis’in doğum için hastane araştırdığı öğrenildi.

İngiltere’de lüks bir evde oturan Masis ailesi sık sık tatil için oraya gidiyordu. Ancak bu kez Yasemin Hanım’ın doğum yapacağı hastaneyi ayarlamak için gidiyor.

Geç yaşta babalık heyecanı yaşayan ünlüler kervanına katılan Eskidji Çarşı İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis, yaklaşık 3 ay sonra dördüncü çocuğunu kucağın alacak.

Haberin Devamı

Yasemin Masis doğum için İngiltere’ye gidecek

Yasemin Masis kimdir?

İstanbul doğumlu olan Yasemin Masis, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezun olduğundan beri aktif olarak mimarlık mesleğine devam eden Yasemin Masis, 2009 yılında kendi ofisini kurarak proje tasarım, uygulama, iç mekan tasarımı konularında çalışmaya devam etmektedir. Kendisinden 35 yaş büyük olan ünlü emlakçı Dikran Masis ile gerçekleştirdiği evlilikle adını duyuran Yasemin Masis, Dikran Masis’ten bir bebek bekliyor.

BAKMADAN GEÇME!