Yarına anlamlı bir MERHABA

Güncelleme Tarihi:

Yarına anlamlı bir MERHABA
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2007 00:00

Doğrudan satış sistemiyle kadınları ekonomik yönden bağımsızlaştırmayı hedefleyen Avon, Dünya Kadınlar Günü’nde "Hello Tomorrow" ile yarına merhaba dedi. Markanın New York’ta gerçekleştirdiği ve Oscar’lı genç oyuncu Jennifer Hudson’ın da konuşmacı olarak katıldığı zirvede Kelebek de vardı.

Hello Tomorrow" mesajı ile yola çıkan, yaratıcı reklamları, stil sahibi ürünleri ve görselliğin ön planda olduğu katalogları ile de değişiminin sinyallerini veren Avon’un New York’ta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirdiği "Daha İyi Bir Gelecek Zirvesi"nde kadınların sorunları mercek altına alındı. Birleşmiş Milletler Binası’nda gerçekleştirilen zirvede, kadınların kadınlar için çalıştığı bir şirket olan Avon, tüm dünyaya Dünya Kadınlar Günü’nü sahiplendiğini de duyurmuş oldu.

Hayatı güzelleştirmeye adanmış bir marka

İş dünyasının kadın başkanlarının, tüm dünyadan medya mensuplarının ve sivil toplum kuruluşlarının katıldığı toplantının ana teması, daha iyi bir gelecek için kadınların hayatlarını etkileyen konular olarak öne çıktı. "Kadınların hayatını güzelleştirerek daha iyi geleceğe sahip olabiliriz" mesajını veren zirve, Avon’un Dünya Kadınlar Günü’nü sahiplenmesinin de bir başlangıcı oldu.

Avon’un uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği Kadın Gelişim İndeksi, Yarına Merhaba Yarışması ve Avon Vakfı Meme Kanseri Araştırması’nın da duyurusunun yapıldığı zirve ile Avon kadınların hayatını güzelleştirmeye olan bağlılığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Avon’dan 5 milyon $

Kadınların birçoğunun erken teşhis imkanlarına ulaşımlarının kısıtlı olduğu günümüzde, Avon kadınlara sağladığı kaynakları artırarak daha iyi bir gelecek için başlangıç yapmayı planlıyor. New York’ta Birleşmiş Milletler Binası’ndaki toplantı sırasında Avon tarafından yapılan 5 milyon dolarlık bağış, meme kanserinin erken evrelerde teşhis edilmesini sağlayacak yeni bir çekim şeklinin geliştirilmesi için kullanılacak. Bu sayede Avon, tüm dünyada geç teşhisten dolayı hayatını kaybeden kadınların sayısını azaltmayı hedefliyor.

ÜRÜN MARKET

Ciltteki yağlara son

"Anti-Celulitis Masaj yağı" selülit oluşumunun engellenmesinde etkili. İçeriğinde badem yağı, rezene yağı, biberiye, deniz yosunu ve selvi ağacı yağları bulunuyor. Yağ çözücü etkisiyle deriyi sıkılaştıran ürün, kan dolaşımını hızlandırarak portakal kabuğu görünümünü hafifletiyor.

Temizlikte yeni bir adım

Olay’ın "Daily Facials" cilt temizleme mendilleri, günlük bakım işlemlerini tek adımda tamamlıyor. Rutin cilt bakım işleminin ilk aşaması olan cilt temizliğini suyla aktifleşerek yapan ürün, çift dokulu yapısı sayesinde cilde peeling yaparak, tüm kirlerden ve ölü hücrelerden arındırıyor. İçeriğindeki tonik cildi sıkılaştırıyor ve nemlendirip kurumasını önlüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!