Uzayda ikinci balayındayım

Güncelleme Tarihi:

Uzayda ikinci balayındayım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 11:12

Bazıları geleceğe dair hayal kurarken adımlarını sağlam atar, bazıları yüksekten uçar!

Haberin Devamı

Bazıları geleceğe dair hayal kurarken adımlarını sağlam atar, bazıları yüksekten uçar! Elele dergisi de ünlü isimlere kendilerini 10 yıl sonra nerede düşlediklerini sordu. Kimi uzayda ikinci balayı yaptığını, kimi Amerika’nın kendisini keşfettiğini, kimi paranın geçerli olmadığı bir köy kurduğunu hayal etti. ışte 2021’den manzaralar...

MURAT HAN: Los Angeles’ta bir kafe açacağım

“Mutluluk” filminden beri karizmasıyla dikkatleri çeken Murat Han, 45 yaşındayken Los Angeles’ta bir kafe açtığını hayal ediyor. Korkmayın, beğendiği işler olunca Türkiye’ye yine gelecek:

“25’imde Los Angeles’ta film okulunda oyunculuk okuyordum. Mesleğimi yapabilmeyi ve bu işten para kazanabilmeyi istiyordum. Bunlar benim için fazlasıyla oldu; sinema filmlerinde oynadım, ödüller aldım. 10 yıl sonra kariyer anlamında oyunculuğa devam etmeyi istiyorum ama benim hep yapmak istediğim bir şey var: Los Angeles’tayken, okuldan çıktığım ya da çalışmadığım zamanlarda Elixir diye bir kafeye giderdim. Bir buçuk saatte inanılmaz dinlendiğimi ve yenilendiğimi hissederdim. Ortam o kadar doğaldı ki! Her şey ahşap, verniksiz, yiyip içtiğiniz her şey doğal. Müzikler Uzak Doğu müziği. Huzurlu, su sesinin ve güzel müziğin hakim olduğu bir ortamda kitap okurdum. O kafeden çıktığım zaman, girerkenki halimden daha iyi bir insan olduğumu hissederdim. Ben de insanlarda bu ruh halini yaratabilmeyi çok istiyorum.”

Haberin Devamı

DENİZ AKKAYA: Orta Doğu’da bir iş kadını olabilirim

Deniz Akkaya, üç arkadaşı ile birlikte Bağdat Caddesi’nde Chic Frog isimli bir çocuk mağazası açarak, farklı bir alanda boy göstermeye başladı. Antalya’dakinden sonra dört mağaza daha açmayı düşünüyor. 42 yaşında da, kendini tam bir iş kadını olarak hayal ediyor:


“20’li yaşların başında hayata kafa tutuyordum. Dünya benim etrafımda dönüyordu. şimdi öyle değil; mutluluğun da üzüntülerin de kalıcı olmadığının farkındayım. Ne olursa olsun, bunun geçici olacağını artık görüyorum. Bu anlamda, bakış açım tepetaklak oldu ve iyi de oldu aslında! Kariyer anlamında, yaşımdan ötürü artık mankenliğe devam edemem ama modellik öyle değil. Her zaman yapabilirim. Fakat açıkçası, 40’lı yaşlarımda kendimi bir iş kadını olarak hayal ediyorum. Chic Frog’un Orta Doğu’da tanınması hedeflerim arasında. Neden o bölge, çünkü orası daha bakir. Tekstil anlamında daha aç ve açık bir bölge diye düşünüyorum.”

Haberin Devamı

HANDE SUBAŞI: Uzayda ikinci balayındayım

Modellikte olduğu kadar oyunculukta da başarılı olduğunu kanıtlayan Hande Subaşı, balık burcu ve hayal kurmayı seviyor. 36 yaşındayken de kendini uzayda ikinci balayında hayal ediyor: “Günümüz şartlarında pek çok dileğimizi gerçekleştirebiliriz, hiçbir şey imkansız değil. Uzaya gitmek ise ulaşılmaz ve sıra dışı geliyor bana. Çok büyük paralara uzaya seferler yapılıyor ama bizim yapabilmemiz mümkün değil. Bir an bile olsa, uzayda yaşamak ve oradan dünyaya bakabilmek enteresan olmalı. Uzaya giden insanlar dünyaya döndükten sonra ciddi bir değişim yaşıyorlarmış. Tabii 10 yıl sonra evli ve çocuklu olmalıyım. Uzaya da eşimle giderim herhalde. Benim için ikinci balayı gibi olur!”

Haberin Devamı

HAYRETTİN KARAOĞUZ (35): Oscar almak en büyük hayalim

“Issız Adam”ı, “Kızsız Adam” yaptı, hazırladığı videoyu internete koydu! Bu şekilde dikkat çekerek reklam filmlerinde ve “Gelecekten Bir Gün” filminde rol kaptı. Hayrettin Karaoğuz, şu anda kendi adını taşıyan komedi programıyla 10 yıl önceki hayalini yaşıyor. 35 yaş hayali ise Oscar almak:



“15 yaşındayken hayalim, bir şov programı yapmaktı. Beyaz ve Okan Bayülgen’in programlarını izler, ‘Ben de bir gün böyle bir program yapacağım’ derdim. Annem bile hâlâ ‘Nasıl oldu?’ diyor! Uğurlu sayım 24... 24 yaşında bir şeyler olacağını biliyordum, 10 yıl sonra da bir şeyler olacağının kanıtı bu fotoğraf olacak. 35 yaşındayken Oscar almak istiyorum. Oscar’ı aldığım filmde Sandra Bullock ile oynamak da en büyük hayalim.”

Haberin Devamı

ÖZGÜR MASUR (41): Amerika’ya açılıyorum! 

Özgün tasarımlarıyla son dönemin en dikkat çeken ve takip edilen modacılarından biri olan Özgür Masur, 41 yaşındayken kendini New York’ta hayal ettiğini söylüyor:

“Çok net hissettiğim bir şeyi sizinle paylaşayım; 30’lu yaşlar kesinlikle insanın olgunlaşma döneminin başlangıcı. Bu hem hayatınıza hem de işinize yansıyor. Dolayısıyla bu yaşları gerçekten seviyorum. Yaşamımı ve işimi sorgulayabilecek olgunluğun adımlarının keyfini çıkarıyorum. 40’lı yaşlarımı tahmin bile edemiyorum ama hedeflerim arasında kendi adımı taşıyan markamla New York’ta adımı duyurmak var. Orada bir mağaza ya da showroom’um olmasını istiyorum. 10 yıl sonra her şey yolunda giderse, sanırım New York’tayım ve mutluyum!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!