Unutamadığım yılbaşı

Güncelleme Tarihi:

Unutamadığım yılbaşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2010 00:00

2010’u geride bırakırken herkes yeni yıl için planlar yapıyor. Kimi rezervasyonlarını yaptırdı, kimi ailesiyle evde olacak ve son hazırlıklarını tamamlıyor. Biz de yılbaşına sayılı günler kala, o geceyi genellikle çalışarak geçiren ünlü isimlere unutamadıkları yılbaşı anılarını sorduk

BORA KOZANOĞLU
Aynı gün yüzdük ve kaydık


Yeni yıl gecesi denizdeki akıntının en hızlandığı akşamlardan biri benim için. Bu akıntıya karşı önceki sene yaşadıklarımı kıyafetlerimi bir bir çıkarır gibi atarım. Geriye ben ve sevdiklerim kalır. Saat tam 24.00 olduğunda bütün evrendeki yaratılmışlar için dua ederim. Bu yılbaşı eşim Eda’yla evimizde başbaşa romantik bir akşam yemeğinden sonra El Beso’da partiye katılacağız. Unutamadığım yılbaşı yıllar önce Alaçatı’daydı. Hava güneşliydi ve sörf yapıyorduk. O sırada Ödemiş’ten aradılar. Lapa lapa kar yağmış. İki buçuk saatte oraya gittik ve aynı gün saatlerce snowboard yaptık.

BURCU GÜNEŞ
Mavi elbiseli geceyi unutamıyorum


Yeni yıl; güzel ve geniş zengin bir sofra, tombala ve eğlence programları ve ailemle geçirilmiş güzel gece demek. Fakat her zamanki gibi bu yıl da sahnedeyim. Annemin beni sahnede ilk kez dinlediği yılbaşı gecesini unutamıyorum. 19 yaşındaydım ve Antalya’daydım. Çok güzel gece mavisi bir elbise hazırlatmıştım.

ÇAĞLA KUBAT
Programım yine aynı


İstanbul’daysam trafik ve mekanların gereksiz pahalılığından dolayı evde geçirmeyi tercih ediyorum. Geçen sene Alaçatı’daki yılbaşım unutulmazdı. Meydanının kalabalıklığı ve sıcaklığı ve açık havada kurulan canlı müzik sahnesinin önünde dans etmek çok keyifliydi. Bu sene de aynı programı yapabilirim.

CEM MİRAP
Yılbaşında çıplak ayak ve mayo

Geçen yıl eşimle Tayland’ın doğal güzellikleriyle bilinen Phi Phi adalarındaydık. Yılbaşına kumsalda çıplak ayakla, mayo şortla girmek ve gece denizin üstünde yapılan havai fişek gösterisi ve fener alayı unutulmazdı.

MURAT DALKILIÇ
Konserim son anda iptal oldu


Yeni yıla evde girmek güzel ama ben hakkımı sahnede kullanıyorum. Bu yıl Antalya’da sahnedeyim, askerdeki kardeşim gelebilirse çok güzel bir sürpriz olur. İki yıl önce Sıla ve Murat Boz’la İstanbul’da büyük bir konser verecektik. Biletlerin hepsi tükenmesine rağmen iki saat kala program aniden iptal oldu. Hepimiz şok olduk. O moral bozukluğuyla evde oturmak çok kötüydü.

AYŞEGÜL ALDİNÇ
Asansörde mahsur kaldım


Yeni yıla özel anlam yüklemem. Sevdiklerimle evde olmayı tercih ederim. Sahne hayatımın başladığı günlerde Tarabya Oteli’nde çıkıyordum. Saat tam 00.00’da asansörde mahsur kalmıştık. Klostrofobimi de hesaba katarsanız fazlaca endişeli ve zor dakikalar geçirdiğimi takdir edersiniz. 20 dakikalık hapis süremiz teknik ekibin gayretiyle sona erdi. Bir süre asansöre binemedim.

HÜSEYİN KARADAYI
Tombala ve çinkolar bende

Benim için motive edici ve zamanın kıymetini hatırlatan bir gün. Genelde mesleğim gereği yılbaşında dışarıda oluyorum. Sevgilim ve dostlarımla olmayı seviyorum. Lise yıllarıma kadar yılbaşında tüm akrabalar anneannemin evinde toplanır, yemek yer sabaha kadar tombala oynardık. Unutamadığım yılbaşları onlar. Tombaladaki çinkoları yapmak benim için o geceleri vazgeçilmez yapardı.

FATİH ÜREK
Asla tek başıma olmak istemem

Yeni yıla evde girmeyi istesem de maalesef kendimi bildim bileli çalışıyorum. Gece yarısı bütün orkestramı öpüyor ve mutlaka içimden dilek tutuyorum. Bir sene İstanbul’da sahne alacaktım ve evde saatimin gelmesini bekliyordum. Birden bir patlama oldu. Meğer yeni yıla girmişiz. Tek başımaydım ve bir daha asla böyle olsun istemem.

DEMET AKALIN
Nar patlatır, para sayarım


Evde yeni yıl kutlamayalı çok uzun zaman oldu. Bu sene de aynısı olacak. Yeni yıla girerken mutlaka dilek tutar, para sayar ve nar patlatırım. Bir yılbaşında Amsterdam’a gitmiştim. Konserim vardı. Arkadaşlarım vizeleri çıkmadığı için gelemedi. Hayatımda kendimi en yalnız ve kötü hissettiğim, unutamadığım bir geceydi.

GENCO ECER
Yas günlerinde kutlama yapmaya çalıştım


Yeni yıla girdiğimiz dakikalarda mutlaka dilek tutup, sevdiklerimi ararım. Bu yıl Almanya’da konserde olacağım. Yıllar önce arkadaşlarımla Kıbrıs Rum Kesimi’nde eğlenmek istemiştik. Fakat orada terör olayları nedeniyle yas varmış. Sokakta çığlıklar atıp şampanyalar patlattığımız sırada camda bize bağıran insanları görünce çok utandık.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!