Ünlüler İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya sert tepki gösterdi!

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler İstiklal Caddesindeki patlamaya sert tepki gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 15:43

Bugün sabah saatlerinde İstanbul’un en işlek bölgelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde haince düzenlenmiş terör saldırısı, ünlüler dünyasından sert tepki aldı. Birçok ünlü isim, sosyal medyadan teröre lanet etti. İşte detaylar…

Haberin Devamı

İstanbul’un en işlek bölgelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen haince düzenlenmiş terör saldırısını sonucunda patlayan bombanın etkisi ile 5 kişi hayatını kaybetti, 7’si ağır olmak üzere 36 kişi yaralandı.

Hain terör saldırısına ünlüler dünyası da sessiz kalmadı. Birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında terörü lanetleyen mesajlar paylaştılar. İşte o isimler ve mesajlardan bazıları…

Yonca Evcimik: “Bu ülkeyi dağıtamayacaksınız! İstediğinizi size vermeyeceğiz! Kurduğunuz planlarlarda boğulacaksınız! Masum askerimizin, vatandaşımızın , minik yavrularımızın ahları sizin bu dünyada yakanızı bırakmayacak! İnadına dimdik korkmadan!”

Gizem Karaca: “Artık her adımımızı tedirgin tedirgin atar olduk. Her plakayı okumaktan, sırt çantalı insanlardan çekinmekten. Nasıl bir hale geldi Türkiyem!”

Haberin Devamı

Mehmet Aslan: “Taksim istiklâl caddesinde bomba patlattılar! Allah belanızı versin... Yıkılmayacağız!”

Özge Özpirinçci: “Ne yapmak gerek? Ben ne yapabilirim bir birey olarak diye düşünüyorum ve sonunda sadece kendi güvenliğimi sağlayabiliyorum. O da tesadüfen...'İrfan Değirmenci: ' Taksim  İstiklal Caddesi'nde patlama. Çok sayıda yaralı bilgisi var. Ne söylenir artık bilmiyorum.Allah'ım kabus herhalde bu!”

Armağan Çağlayan: “Her sabah, her akşam üstü, her gece annenden "iyi misin?" "Sakın evden çıkma" telefonu aldığın yer Türkiye'dir.'”

Burcu Esmersoy: “Alışmayacağız!”

Şükran Ovalı: “Canımız yanmaktan tükendi”

Merve Sevi: “Sözün bittiği noktayı çoktan geçtik'Emel Çölgeçen: 'Of çok kötü, çok acı…”

Sezi Sena Akay: “Artık gerçekten yeter!  Taksim'de yine bomba yine olay! Yine... yine... ve yine…”

Emre Aydın: “Alışmayacağız!”

Hande Doğandemir: “İyiyim, ama hiç iyi değilim…”

Ebru Şallı: “Kararmaya devam ediyoruz... Ölüyoruz... Ama, Alışmayacağız.. Unutmayacağız... Yaşamak istİyoruz ölmek değil.”

Ecem Özkaya: “Yeter artık, yeter!”

BAKMADAN GEÇME!