Türkiye-Sırbistan maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek? | NTV Spor Canlı İzle

Güncelleme Tarihi:

Türkiye-Sırbistan maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek | NTV Spor Canlı İzle
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 14:46

A Milli Basketbol takımımız zafer peşinde! Grubunda İtalya ve Almanya'yı deviren Millilerimiz Sırbistan karşısına çıkıyor. Peki, Türkiye Sırbistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebilecek? NTV Spor canlı yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar ve puan durumu...

Haberin Devamı

Nefesler tutuldu! Basketbolseverleri, EuroBasket 2015 kapsamında Sırbistan ve Türkiye arasında kıyasıya bir mücadele bekliyor. Başarılı birer takım olan Sırbistan ve Türkiye, büyük zafer için yarışacaklar. Bu arada "12 Dev Adam", Sırbistan ile yaptığı 4 resmi maçın 3'ünden ise galibiyetle ayrıldı.

TÜRKİYE SIRBİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA CANLI YAYINLANACAK?

Türkiye Sırbistan maçı NTV Spor’dan canlı olarak verilecek. Türkiye A Milli Takımımız ile Sırbistan arasında oynanacak mücadele Türkiye saati ile 15:30’da başlayacak. Karşılaşma NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye Sırbistan maçını canlı izlemek için NTV Spor canlı yayın linki aşağıdadır.

TÜRKİYE - SIRBİSTAN BASKETBOL KARŞILAŞMASI CANLI İZLE

PUAN DURUMU

1. Sırbistan 6
2. İtalya 5
3. Türkiye 5
4. İspanya 4
5. Almanya 4
6. İzlanda 3

Haberin Devamı

A Millilerin Avrupa Şampiyonası B Grubu’ndaki maç programı şu şekilde:

9 Eylül Çarşamba
15:30 Türkiye-Sırbistan

10 Eylül Perşembe
22:00 Türkiye-İzlanda

İlgili videolar:

Basketbol maçında şort kazası

Amerikan Kolej Basketbol Ligi’nde (NCAA) Boise State ile Dayton takımları arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. Ribaund mücadelesi sırasında Dayton’un 1.98 metrelik forveti Dyshawn Pierre’in şortu düştü. 21 yaşındaki basketbolcunun yaşadığı talihsizlik maçta görevli olan ponpon kızların ağzını açık bıraktı.

Basketbol sahasında sürpriz evlilik teklifi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi A Grubu maçından sonra, Almanya'nın 'Hannover 96' takımının altyapı eski antrenörü Mehmet Bakadan, Alanya Belediyespor oyuncusu Litvanyalı Laima Rickeviciute'ye saha ortasında diz çökerek evlenme teklifinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!