Türkiye’nin semt pazarları New York Times’da

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin semt pazarları New York Times’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 00:00

ABD’nin en önemli gazetelerinden New York Times, bugün seyahat sayfalarında Türkiye’deki semt pazarlarına yer verdi.

Haberin Devamı

Robyn Eckhardt imzalı yazıda Marmaris’ten Urla’ya Ege Bölgesi’ndeki birçok semt pazarından izlenimler aktarılıyor.

New York’ta eğitim görmüş Türk aşçı Didem Şenol’un “Aegean Flavours” (Ege Tatları) isimli yemek kitabından ilham alarak yola çıkan Eckhardt’ın fotoğraflarla süslü yazısında enginardan şevketi bostana, zeytinyağından kırmızı karidese, Bergama peynirinden çağla bademe Türkiye’nin dört bir yanında zevkle tüketilen Ege lezzetlerine yer verilmiş.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!