Türkiye’nin Connie’si

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin Connie’si
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2010 17:52

“Yetenek Sizsiniz Türkiye”de seslendirdiği şarkıyla Hülya Avşar’ı gözyaşlarına boğan küçük yarışmacı Türkan Kürşad, akıllara aynı yarışmanın İngiltere versiyonunda ikinci olan 6 yaşındaki Connie Talbot’u getirdi.

Haberin Devamı

İŞTE O KIZ (WEB TV) ACUN Ilıcalı’nın hem yapımcılığını üstlendiği hem de hülya avşar ve Ali Taran’la birlikte jüri üyeliğini yaptığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışması, geçtiğimiz pazar günü kıbrıs’tan ekrana geldi. Yarışmanın bu bölümüne, 11 yaşındaki Türkan Kürşad damgasını vurdu. Şarkı söylemeye başladığı andan itibaren seyirciden büyük alkış alan Türkan, performansıyla hülya avşar’ı da etkilemeyi başardı. Acun Ilıcalı’ya “Tüylerim diken diken oldu” diyen Avşar, küçük kızı dinlerken gözyaşlarına engel olamadı. “İlk kez bir yarışmacı beni hüngür hüngür ağlattı” diyen ünlü sanatçı, Türkan’ın yarışmadaki favori adayı olduğunu söyledi.

İngiliz kadın gibi ağladı   

2007’de İngiltere’de yayınlanan, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ile aynı formattaki “Britain’s Got Talent” yarışmasında Connie Talbot, etkileyici performansıyla herkesi kendine hayran bırakmış, jüri üyelerinden Amanda Holden’i de gözyaşlarına boğmuştu. Önceki gece hülya avşar da İngiliz kadın gibi gözyaşlarına engel olamadı.         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!