Yeşilçam’ın Yıldızları Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

Yeşilçam’ın Yıldızları Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 20:17

“Türk Sineması’nda Yıldızlar Geçidi” programı, İstanbul Kongre Merkezinde tüm Yeşilçam’ın yıldızlarını bir araya getirdi. Tüm yıldızların buluştuğu etkinlikte Türk sinemasının unutulmaz şarkıları seslendirildi. Türk Sineması’nda Yıldızlar Geçidi programında kimler vardı? Yeşilçam yıldızları neler söyledi? işte detaylar...

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Türk sinemasının 101.yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği “Türk Sineması’nda Yıldızlar Geçidi” etkinliği İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Tüm yıldızların buluştuğu etkinlikte Türk sinemasının unutulmaz şarkıları seslendirildi.

Geceye Kimler Katıldı?

Murat Başoğlu ve Özge Ulusoy’un sunumu ile gerçekleşen programa; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen, Ediz Hun, Türkan Şoray, Filiz Akın, Cüneyt Arkın, Selma Güneri, Selda Alkor, Yusuf Sezgin, İzzet Günay ve daha bir çok davetli katıldı.

Işın Karaca, Bengü, İpek Açar, Hakan Peker ve Burak Kut Yeşilçam yıldızları ile birlikte sahne alırken, Metin Özülkü, orkestrası ile birlikte unutulmaz klasikleri seslendirerek davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Yeşilçam’ın Yıldızları Bir Araya Geldi

Filiz Akın ile birlikte sahneye çıkarak davetlilere nostalji yaşatan Cüneyt Arkın, eski filmlerinden sahneler gösterilmesi üzerine göz yaşlarına hakim olamadı. Efsanevi aktör açıklamasında “Kusura bakmayın, yaşlılığımıza verin. Çok hatıramız var, hepsi gözümde canlandı” dedi.

Tüm davetlilerin unutulmaz anlarla nostalji yaşadığı program Emel Sayın'ın muhteşem şarkıları ile son buldu.

BAKMADAN GEÇME!