Türk erkeğinin ideal kadını Tuba’ya benziyor

Güncelleme Tarihi:

Türk erkeğinin ideal kadını Tuba’ya benziyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2005 01:04

Elele dergisi, haziran sayısında 100 erkeğe ideal kadın tipini sordu ve ortaya şu sonuç çıktı: 2005’in ideal kadın tipi kumral, çiçekli elbise giyiyor, motosiklet kullanıyor ve olayları fazla büyütmüyor! İşin ilginç yanı tüm bu özellikler, genç manken Tuba Ünsal’da bulunuyor.

Ne esmer ne sarışın

‘Esmerin adı, sarışının tadı’ sözü tarih olmuşa benziyor. Zira ankete katılan 100 erkekten 68’i kumrallardan hoşlanıyor. 17 kişi sarışınları, 11 kişi esmerleri ve 4 kişi de kızılları beğeniyor. Uzun ve düz saçlı kadınları beğenen erkeklerin sayısı da bir hayli fazla.

Büyük göğüs miti yıkıldı

Erkeklerin büyük göğüslü kadınları çekici bulduğu düşüncesi de bu anketle yıkıldı. Ankete katılan 100 erkekten 83’ü ince beli büyük göğüse tercih ediyor. Silikonlu göğüsler ve dudaklar, botokslu yüzler de erkeklerin pek ilgisini çekmiyor. Buna karşılık kaş kaldırma operasyonunu kabul edilebilir buluyorlar.

Dolgu topuk mu? Asla

Çingene etekler ve dolgu topuk ayakkabılar bu sezonun en gözde parçalarından. Oysa erkekler ikisine de sıcak bakmıyor, özellikle de dolgu topuğu hiç sevmiyorlar. 100 erkekten 52’si kısa çiçekli elbiseleri, yine 100 erkekten 73’ü topuklu ayakkabıları hoş buluyor. Erkeklerin ‘Mutlaka olmalı’ sorusuna ağırlıklı cevabı ise ‘blue jean’.

Hafif bronzluk yeter

Saatlerce güneşlenmenize de gerek kalmadı. Erkeklerin çoğu çok hafif bir bronzluğun yeterli olduğunu düşünüyor. Hatta ‘Hiç güneşlenmesin, kendi ten rengi daha güzel’ diyenlerin sayısı ‘Bronz olsun’ diyenlerden fazla. Erkeklerin makyajda da tercihleri hafiflikten yana, aşırı koyu vamp makyajlar erkekleri pek etkilemiyor.

İlk adımı kim atsın

Bodrum, Göcek ve Çeşme erkeklere göre yaz aylarında tanışmak için en ideal yerler. Bu tatil yörelerini Laila, Reina, Tampa gibi popüler barlar izliyor. Erkeklerin çoğu ‘İlk adımı kimin atacağı fark etmez’ dese de, kendilerini beğenen kadının sadece bakışlarıyla bunu belli etmesini tercih ediyorlar.

Heyecan yoksa ilişki biter

Erkeklerin ilişkilerdeki en büyük sorunu kadınların her şeyi büyütmeleri. İlişkilerinin bitme nedeni ise heyecan eksikliği. 100 erkekten 81’inin son ilişkisi heyecan kalmadığı için bitmiş. Aldatıldığı için ilişkisinin sonladığını söyleyen erkeklerin sayısı ise 12.

Motosiklet artı puan

Motosiklet kullanıyorsanız şanslısınız. Erkekler motosiklet kullanan kadınları çok çekici buluyor. Sigara ve içkiye gelince... Erkeklerin çoğu ideallerindeki kadının içki içmesine ‘Evet’ derken, sigara içmesini tercih etmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!