Tüm aile halay çekerek eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Tüm aile halay çekerek eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2004 00:38

Önceki gün Mustafa Erdoğan’la hayatını birleştiren Gülben Ergen, Kemer Country’de yapılan düğününde oldukça keyifliydi. Hakkarili olan Erdoğan’ın gelenek ve göreneklerinin ağırlıkta olduğu düğünde, başta gelinle damat olmak üzere tüm aile, halay çekerek eğlendi.

Tam bir yıldır birlikte olduğu Mustafa Erdoğan’la önceki akşam Kemer Country’de evlenen Gülben Ergen Erdoğan’ın oldukça keyifli ve heyecanlı olduğu görüldü. Canan Yaka’nın hazırladığı sade gelinlik içinde çok zarif görünen Gülben Ergen’in düğünü, çoğunluğu ailelerden oluşan 60 kişilik küçük bir topluluk arasında yapıldı. Düğün öncesi ve sonrasında, damadın gelenek ve görenekleri uygulandı. Önce kız istemeyle başlayan geleneksel tören, daha sonra Erdoğan’ın Demirciköy’de bulunan evine Ergen’in çeyizinin gitmesiyle devam etti. Ergen’in eşyaları bir kaç gün öncesinden hazırlanıp, bütün kutular kırmızı kurdele ile bağlandı. Düğünden bir gün önce de yine aile arasında kına gecesi yapıldı. Kına gecesinde Ergen’in çok duygulandığı öğrenildi. Nikah günü annesinin evinden çıkarak, düğünün yapılacağı mekana giden ünlü sanatçı, yakın birkaç arkadaşının yardımıyla geceye hazırlandı.

İKİSİ DE HEYECANLI

Mustafa Erdoğan’ın nikah saatine kadar Ergen’i gelinlikle görmemesi dikkat çeken bir başka detaydı. Kıyılan nikahın ardından eşini alnından öpen Mustafa Erdoğan’ın da en az Gülben Ergen Erdoğan kadar heyecanlı olduğu görüldü. Kısa süren tebrik töreninin ardından ilk danslarını yapan Erdoğan çifti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönlünce eğlendi. Ciwan Haco’nun ‘Gülüm’ anlamına gelen ‘Gulek’ şarkısıyla başlayan gece, tüm ailenin bir arada çektiği geleneksel halay şöleni ile son buldu...

Halayda Derya Tuna da vardı

Düğünde, kimi zaman Latin müzik eşliğinde dans edildi, kimi zaman da geleneksel eğlenceye uyularak halay çekildi. Mustafa Erdoğan’ın başta kardeşleri Yılmaz ve Deniz Erdoğan ile annesi Süheyla Erdoğan olmak üzere yakın aile dostlarının katıldığı halayda, halay başı Gülben Ergen oldu. Kırmızı mendil sallayarak halay çeken ünlü sanatçıyı bu mutlu gününde yakın arkadaşı Derya Tuna da yalnız bırakmadı.

Hayat arkadaşımla gurur duyuyorum

Gülben Ergen Erdoğan, evliliğin birinci gününde eşine kendi elleriyle mükemmel bir kahvaltı sofrası hazırladı. Kuş sütünün eksik olduğu bu sofraya Mustafa Erdoğan’la birlikte oturan ünlü sanatçı, aynı dakikalarda Hürriyet’in sorularına yanıt verdi. Çok mutlu olduğunu belirten Gülben Ergen, sözlerine şöyle devam etti:

‘Annemi hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Benim iç huzurum ise kelimelerle anlatılamaz. Gurur duyduğum bir hayat arkadaşım, eşim var. Güleryüzlü, sevgi dolu, beni çok seven, değer veren bir ailem var. Çok ama çok mutluyum...’

Benim kadar mutlu olsun

Her röportajında açık açık ifade etmese de Gökhan Şükür’le evlendiğini zaman zaman dile getiren Seda Sayan, Ergen’i mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gökhan Şükür’le düğüne katılan Sayan, ‘Siz ne zaman evleneceksiniz’ diye soran gazetecilere, ‘Sevgili Gülben, en az benim kadar mutlu olsun’ diyerek, bir kez daha üstü kapalı bir şekilde evlendiğinin altını çizdi.

Kişiye özel pasta

Erdoğan çiftinin düğün pastası, Nalan Salur tarafından hazırlandı. Kalp şeklinde küçük pastalardan oluşan düğün pastası, kişiye özel ikram edildi. Düğün gecesini Mustafa Erdoğan’ın Demirciköy’deki evinde geçiren çift, önümüzdeki günlerde Emirgan’da kiraladıkları muhteşem bir eve taşınacak. Bu arada yoğun tempolarından dolayı balayına çıkamayan Erdoğan çifti, önümüzdeki günlerde kısa bir ayrılık yaşayacak. Dawool’un turnesi nedeniyle ekibi yalnız bırakmak istemeyen Erdoğan, eşiyle zorunlu olarak bir ayrılık yaşayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!