Tuba'nın sanat aşkı

Güncelleme Tarihi:

Tubanın sanat aşkı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 16:27

Haberin Devamı

Tuba’nın sanat aşkı 
Bir süredir aşk yaşayan Tuba Ünsal ve galerici Murat Pilevneli, birlikte yaşamak için Nişantaşı’nda bir ev tuttu. şu sıralar evinin dekorasyon işleriyle uğraşan ünlü manken, geçtiğimiz gün de Pilevneli’nin Beyoğlu’ndaki Galerist adlı sanat galerisine elinde dört adet tabloyla girerken görüldü. Ünsal’ın bu tabloları yeni evi için satın aldığı ve sevgilisine de sürpriz yaptığı öğrenildi.

Bir günlük hasılat vakfa  
Sunset Restoran’ın 16’ncı kuruluş yıldönümü, 10 Mayıs’ta kutlandı. Restoranın o gün elde ettiği hasılatın tamamı, ihtiyacı olan öğrencilere burs sağlanması amacıyla üzere Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlandı. Sunset’in patronu Barış Tansever, “Gelecek nesillerin eğitimine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Geleceğin sinemacıları kısa film için yarışacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün “Geleceğin Sineması” adlı projesine başvurular başladı. Sinema öğrencilerinin kısa film projelerini senaryo aşamasında destekleyen proje için son başvuru tarihi 1 Haziran olarak açıklandı. Bu yıl yedincisi düzenlenen “Geleceğin Sineması”nın seçici kurulu, Reha Erdem, Tolga Esmer, Demet Evgar, Burçak Evren, Nejat Gökçe ve Ceylan Özçelik ve Engin Yiğitgil’den oluşuyor.

Özel koleksiyon
Ünlü modacı Özlem Süer, Orkid için hazırladığı “Orkid Yaprak’la Bahar” adlı 25 parçalık özel koleksiyonu önceki gün Nişantaşı’ndaki mağazasında düzenlediği defileyle tanıttı. Hande Subaşı’nın ‘baş manken’ olarak podyuma çıktığı defilede, Merve Büyüksaraç, Zeynep Dörtkardeşler, Sanem Balcı, Ülkü Taşkın ve Burcu Kutluk gibi ünlü mankenler de görev aldı. Serdar BENLı

Cahide gitti Nahide geldi
İstanbul eğlence hayatının ünlü mekânlarından Cahide, “Nahide” adıyla kapılarını yeniden açıyor. Nahide’yi “Cahide’nin yıllar sonra ortaya çıkan kız kardeşi” diye tanımlayan ızzet Çapa, mekânın tek gecelik bir motel konseptinde hizmet vereceğini söylüyor. Ünlü işletmeci, Nahide için yarın akşam Longtable’da bir tanıtım gecesi düzenleyecek.

Arkadaş sohbeti
Beşiktaş’ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, önceki gün ıstinye Park’ta objektife takıldı. Beymen Bej adlı kafede bir arkadaşıyla oturup sohbet eden futbolcu, kısa bir alışveriş turunun ardından oradan ayrıldı. Simge USTA

Haberin Devamı

Aile gezmesi
Önceki gün ıstinye Park’ta görüntülenen bir başka Beşiktaşlı futbolcu da Tomas Sivok’du. Çek futbolcu, alışveriş merkezine eşi ve çocuğuyla geldi. Bebek arabasına koydukları oğullarıyla mağazaları gezen Sivok ve eşi, yemek yedikten sonra evlerinin yolunu tuttu. Simge USTA

Motor tutkunları partide buluştu
TT Custom Choppers firmasının Mecidiyeköy’deki yeni kompleksinde geçtiğimiz gün “yaza merhaba” partisi düzenlendi. Firmanın kurucusu Tarhan Telli, iş ve sanat dünyasının ünlü simalarını ağırladığı partide yeni motosiklet modellerini de tanıttı. ılhan Sabancı, Onur Tahincioğlu, Kadir Aksoy, Burak Sohtorik, Emre Ergani ve Danny Albert’in de katıldığı parti gece geç saatlere kadar sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!