Toto Karaca şaka yapıyordu

Güncelleme Tarihi:

Toto Karaca şaka yapıyordu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2005 00:00

Feride Balkan, oğlu Emrah Karaca’nın, Cem Karaca’nın oğlu olup olmadığı tartışmasıyla ilgili tazminat davasında tanık olarak dinlenen, ünlü sanatçının 50 yıllık arkadaşı Yücel Yalçın’ın, ‘Emrah babasına soğuk davranıyordu. Cem sohbet arasında, ‘Bu çocuk donuk. Kendi çocuğum olduğundan şüpheleniyorum. Test yaptırmayı bile düşünüyorum’ derdi’ açıklamasını değerlendirdi.

Ne oğlunun, ne de kendisinin Yücel Yalçın’ı tanımadığını belirten Feride Balkan, ‘19 senedir Cem’in eşiyim. Kendisi kiraya çıkıp, çocuğu olmadığı iddia edilen Emrah’ı Ataköy’de aldığı evde oturtur mu? Cem’in annesi Toto Karaca bazen şakayla, ‘İçki içen adamın çocuğu mu olurmuş’ derdi. Bir komşum bile çıkan haberler üzerine, ‘Bu çocuk size hiç benzemiyor. Sütçüden mi?’ diye şaka yapıyor. Toto Karaca da şaka yapıyordu. Zaten Yücel Yalçın ifadesinde, Cem’den böyle bir şey duymadığını söylüyor’ diye konuştu.

Oğlu Emrah Karaca’nın 23 Aralık’ta askerden döneceğini belirten Feride Balkan, ‘Ben DNA testi yapılmasını istiyorum. Oğlumun bu lekeyle yaşamasını istemiyorum. Anadolu’da yaşasam oğlum, ağabeyim beni öldürürdü. Bunlar hassas konular. Psikolojik tedavi görüyorum. Emrah da, ben de bu iddialara çok üzülüyoruz’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!