Tolon ve Erdoğan ‘Yılın Anneleri’

Güncelleme Tarihi:

Tolon ve Erdoğan ‘Yılın Anneleri’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2005 02:00

Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Hurşit Tolon’un eşi Ayla Tolon, şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakınlık ve desteklerinden dolayı ‘Yılın Annesi’ seçildi. Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV) de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı ‘Yılın Annesi’ seçti.

Ayla Tolon’a, Harbiye Orduevi’nde düzenlenen törende Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Gönül Alpaydın plaket verdi. Alpaydın, Ayla Tolon’un, şehit aileleri ve gazilere büyük destek verdiğini ve onlardan hiçbir yardımı esirgemediğini kaydetti. Ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ayla Tolon da, ‘Vatanımızın ve bayrağımızın varlığını, istiklal ve hürriyetimizi şerefimizle yaşıyor olmamızı şehit ve gazilere borçluyuz’ dedi.

Türkiye Engelliler Vakfı tarafından ‘Yılın Annesi’ seçilen Emine Erdoğan’a da Maltepe Vesta Restoran’da düzenlenen törende plaket verildi. Emine Erdoğan çok duygulandığını ifade ederek, ‘Bu emsalsiz ödülü, hayatımın en anlamlı armağanı sayacağım. Annelik görevini hakkıyla yapan, topluma hayırlı evlatlar yetiştiren bütün anneler yılın annesidir’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!