Tokat sarması yap geliyorum

Güncelleme Tarihi:

Tokat sarması yap geliyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2008 00:00

Onur Şan, eşi Seda Sayan için "İyi bir ev kadını, çok hamarat" derken telefonda "Birazdan eve geliyorum bir tanem. Tokat sarması yapar mısın" diye seslendi.

Seda Sayan fotoğrafları için tıklayın

Önceki gün Kral FM'e konuk olan Onur Şan, "İyi bir ev kadını, çok hamarat" sözleriyle övgüye boğduğu eşi Seda Sayan'a canlı yayında "Birazdan eve geliyorum bir tanem. Tokat sarması yapar mısın" diye seslendi.
Seda çok hamarat
Onur Şan, konuk olduğu radyo programında Seda Sayan'ın artık sadece bir sanatçı değil aynı zamanda evinin kadını olduğunu açıkladı: "Seda iyi bir ev hanımı, çok hamarat, her şeyi çok güzel yapıyor." "Sayan sizin dağ gibi duruşunuza

Tokat sarması yap geliyorum
vurulmuş, siz neyine vuruldunuz?" sorusuna "Hiçbir şeyini ayıramayacağım, o her şeyiyle dört dörtlük bir insan" yanıtını veren Şan, Sayan'ın hamile olup olmadığı yönünde yöneltilen soruları ise yanıtsız bıraktı.
Onur şelale gibi akıyor
Programa telefon bağlantısıyla katılan Seda Sayan da eşini övgüye boğdu: "Onur şarkı söylerken büyüleniyorum. Onun sesinde aşk, heyecan, her şey var. Onu dinlemeye doyamıyorum, şelale gibi akıyor." Sayan, eşiyle olan yaş farkıyla ilgili sorulara ise şu yorumu yaptı: "Yaş farkına gün geçtikçe zam yapıyorlar. Ben onu çok seviyorum. Allah razı olsun o da beni seviyor." Keyifli geçen program Şan'ın "Birazdan eve geliyorum bir tanem. Tokat sarması yapar mısın" sözüyle son buldu.
Haberin Devamı

TOKAT SARMASININ YAPILIŞI

/images/100/0x0/55eb1d88f018fbb8f8ac1d73
Malzemeler: 500 gr körpe yaprak (Az sıcak suya batırılıp çıkarılacak), 1 bardak taze bakla içi, 1.5 bardak çiğ köftelik ince bulgur, 1 kaşık salça, 1 büyük tutum yabani rezene, kırmızıbiber, kimyon, tuz, 1 iri soğan, 3-4 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık salça...
Yapılışı: İç malzemesini bir tasa yerleştirip bir bardak suda eritilmiş salçayı ilave edin. Yumuşatılmış yaprakları sıkıca bu içle sarın ve tencereye istif edin. Üzerini bir kapakla örtün ki sarmalar açılmasın. Sarmaların üzerine gelecek şekilde su ilave edin. Ve orta ateşte yaklaşık 40-45 dakika pişirin. Sarma ve dolmalar hiçbir zaman çok su için de ve harlı ateşte pişirilmezler. Eğer pişmemiş ise pişerken az sıcak su ilave edilebilir. (Bu dolma Tokat'ta yoğurtsuz servis edilir)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!